Ultima oră
Marius Şumudică s-a întâlnit cu Dan Şucu! ”Nu se gândeşte decât la cum să formeze un club la standarde occidentale” Marius Şumudică s-a întâlnit cu Dan Şucu! ”Nu se gândeşte decât la cum să formeze un club la standarde occidentale”
Constantin Schumacher, optimist după primul succes în play-off. ”Pregătim barajul” Constantin Schumacher, optimist după primul succes în play-off. ”Pregătim barajul”
Iga Swiatek, al doilea an consecutiv în finală la Madrid Open Iga Swiatek, al doilea an consecutiv în finală la Madrid Open
”Nu m-am dus în România ca să rămân aici”. Siyabonga Ngezana a anunţat unde vrea să joace! ”Nu m-am dus în România ca să rămân aici”. Siyabonga Ngezana a anunţat unde vrea să joace!
”Am fost sub orice critică”. Csikszereda e aproape OUT din lupta pentru promovarea directă! Robert Ilyes, foarte dezamăgit ”Am fost sub orice critică”. Csikszereda e aproape OUT din lupta pentru promovarea directă! Robert Ilyes, foarte dezamăgit
Numele sonor care a refuzat banca tehnică a celor de la Bayern Munchen Numele sonor care a refuzat banca tehnică a celor de la Bayern Munchen

Rennes a făcut scor cu Saint-Etienne şi a urcat pe locul doi în Ligue 1

Ligue 1 Publicat de Daian Cutu pe 5 dec 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38120/20493543/1/rennes.jpg

Rennes a învins în deplasare, cu scorul de 5-0 (3-0), echipa Saint-Etienne, într-un meci din etapa a XVII-a a campionatului francez Ligue 1. Atacantul Martin Terrier a înscris de trei ori.

Au marcat: Martin Terrier '22, '28, '48, Macon '45 (a), Ugochukwu '83.

În urma acestui rezultat, Rennes ocupă locul 2, cu 31 de puncte, după liderul PSG, 42 de puncte. Olympique Marseille este pe locul 3, cu 29 de puncte, fiind urmată de Nice şi Lens, cu 27 de puncte fiecare. OM şi Nice au câte un joc mai puţin.

Tot duminică se joacă partidele Lorient - Nantes, Monaco - Metz, Montpellier - Clermont, Reims - Angers, Nice - Strasbourg şi Bordeaux - Olympique Lyon.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Ligue 1

Ultimele articole Toate articolele