Ultima oră
Ultimă oră! Impresarul lui Radu Drăguşin face anunţul surprinzător: ”Mă duc să vorbesc cu cei de la Tottenham. Oferte din Germania şi Italia” Ultimă oră! Impresarul lui Radu Drăguşin face anunţul surprinzător: ”Mă duc să vorbesc cu cei de la Tottenham. Oferte din Germania şi Italia”
Ianis Stoica a anunţat la ce echipă va juca în sezonul viitor. ”Îmi doresc” Ianis Stoica a anunţat la ce echipă va juca în sezonul viitor. ”Îmi doresc”
VIDEO | Universitatea Craiova - FCSB 1-0, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Silva înscrie în minutul 4 VIDEO | Universitatea Craiova - FCSB 1-0, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Silva înscrie în minutul 4
Jucătorii lui FCSB au prezentat tricourile de campioni Jucătorii lui FCSB au prezentat tricourile de campioni
Fotbalul italian protestează faţă de planul guvernului de a monitoriza finanţele cluburilor Fotbalul italian protestează faţă de planul guvernului de a monitoriza finanţele cluburilor
Swift Cup aduce 8 echipaje la startul Raliului Argeşului Swift Cup aduce 8 echipaje la startul Raliului Argeşului

Repetă jocul bun din El Clasico sau pe cel modest din Champions League? Real Madrid - Huesca, sâmbătă, ora 15:00, în direct pe Look Sport+. Echipele probabile

La Liga Publicat de Daian Cutu pe 31 oct 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38113/19570684/1/real.jpg

Meci extrem de interesant pe ”Santiago Bernabeu”, sâmbătă, în direct pe Look Sport+, de la ora 15:00. Real Madrid primeşte vizita celor de la Huesca, echipă aflată la retrogradare.

Trupa lui Zinedine Zidane vine după o săptămână grea. Sâmbăta trecută au demolat marea rivală de la FC Barcelona, în El Clasico, cu scorul de 3-1, în schimb în Champions League au obţinut doar o remiză cu Gladbach, scor 2-2, după ce formaţia din Bundesliga a condus cu 2-1 până în minutul 90+3.

”GalacticiI” au doar un punct după două etape de Liga Campionilor, după ce în prima rundă au pierdut surprinzător, acasă, cu Şahtior Doneţk, scor 3-2. Huesca are o şansă în plus, în contextul în care pe lângă oboseala acumulată de jucători, Zidane nu va putea conta pe Carvajal, Odegaard, Nacho si Mariano, accidentaţi iar Odriozola este incert şi are şanse mici să fie recuperat până la ora de start a jocului.

Huesca este pe locul 18, cu 5 puncte acumulate, fără victorie, toate punctele fiind strânse de remize.

Echipe probabile:

Real Madrid: Courtois – Mendy, Ramos, Varane, Vazquez – Kroos, Casemiro, Modric – Vinicius, Benzema, Rodrigo.

Huesca: Fernandez – Galan, Siovas, Pulido, Maffeo – Ferreiro, Nwakali, Mosquera, Garcia – Sandro, Mir.

mail-share icon Email
viewscnt

La Liga

Ultimele articole Toate articolele