Ultima oră
VIDEO | Mircea Rednic nu o menajează pe Dinamo. ”Să vă ajutaţi voi dacă nu aţi vrut să mă susţinuteţi!” VIDEO | Mircea Rednic nu o menajează pe Dinamo. ”Să vă ajutaţi voi dacă nu aţi vrut să mă susţinuteţi!”
VIDEO | Eugen Trică crede în salvarea de la retrogradare. ”Craiova simt că va rămâne” VIDEO | Eugen Trică crede în salvarea de la retrogradare. ”Craiova simt că va rămâne”
Julen Lopetegui şi-a dat acordul pentru a prelua West Ham United Julen Lopetegui şi-a dat acordul pentru a prelua West Ham United
”Am fost jalnici”. Un jucător de la FCU Craiova îşi critică public colegii ”Am fost jalnici”. Un jucător de la FCU Craiova îşi critică public colegii
VIDEO | Universitatea Craiova - FCSB, ASTĂZI, de la 21:00, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Echipele de start VIDEO | Universitatea Craiova - FCSB, ASTĂZI, de la 21:00, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Echipele de start
A fost făcut anunţul despre noul antrenor de la Rapid: ”50% e rezolvat!”

A fost făcut anunţul despre noul antrenor de la Rapid: ”50% e rezolvat!”

Replica savuroasă a lui Mihai Iosif cu privire la omogenitatea Rapidului: ”Stai cu nevasta 20 de ani şi tot nu esti omogen!”

Rapid Publicat pe 22 iul 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/20308053/1/iosif.png

Tehnicianul Rapidului, Mihai Iosif, a descreţit frunţile jurnaliştilor înaintea celui de-al doilea meci pe care alb-vişiniii îl vor disputa contra celor de la CS Mioveni în Casa Liga 1.

Iosif a fost întrebat dacă a mai crescut omogenitatea echipei sale după succesul cu Chindia Târgovişte, scor 1-0, iar replica acestuia a fost savuroasă.

”După o săptămână, gata, e omogenitate? Păi, stai cu nevasta 20 de ani şi tot nu esti omogen! Mai durează. O luăm pas cu pas!”, a glumit Mihai Iosif, cu ocazia conferinţei de presă de dinaintea partidei cu CS Mioveni.

Antrenorul a mai vorbit despre CS Mioveni, rolul lui Cristian Săpunaru în vestiarul Rapidului, viitoarele transferuri ale clubului şi i-a urat succes lui Antonio Sefer, reprezentantul giuleştenilor la Jocurile Olimpice.

”Vom evolua cu o echipă bună, am întâlnit-o de 3 ori în ultimul an şi n-am învins-o niciodată. Sperăm să spargem gheaţa, dar nu e un complex şi nu e vorba despre o revanşă.

Săpunaru e căpitanul echipei, este o emblemă a clubului, este şi prietenul meu. Ne ştim de peste 15 ani. El e antrenorul din teren. Ne sfătuim şi facem lucrurile să meargă bine pentru Rapid.

Cred că Younes Bnou Marzouk e penultimul transfer. Apoi, nu mai am nevoie de nimic, decât de linişte şi să se umple stadionul.

Sper că Sefer să revină cu o medalie de la Jocurile Olimpice, eu de-abia îl aştept la echipă.”, a mai spus Mihai Iosif.

CS Mioveni – Rapid Bucureşti se joacă vineri, de la 21:30, la Look Sport. Cele mai importante faze ale meciului vor fi redate live video de către site-ul www.looksport.ro.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rapid

Ultimele articole Toate articolele