Ultima oră
VIDEO | Corvinul - Mioveni, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Gazdele au marcat de două ori în trei minute VIDEO | Corvinul - Mioveni, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Gazdele au marcat de două ori în trei minute
Cine va arbitra partida care poate decide campioana din Superliga, Sepsi - Universitatea Craiova Cine va arbitra partida care poate decide campioana din Superliga, Sepsi - Universitatea Craiova
Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei
Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR” Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR”
Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal" Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal"
VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile! VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile!

Reprezentativa de Cupa Davis, misiune dificilă în Slovacia, în cadrul Grupei I. Partidele se văd în direct pe Prima Sport, iar Victor Hănescu va comenta primul duel, vineri, de la 18:00

Tenis Publicat de Daian Cutu pe 16 sep 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38122/20860017/3/marius-copil-romania-polonia-cupa-davis.jpg

Naţionala de Cupa Davis a României are o misiune grea în Slovacia, în cadrul confrutării din Grupa I mondială. Meciurile se văd în direct pe Prima Sport vineri şi sâmbătă.

  • Victor Hănescu (ex. 26 ATP) va comenta primul duel al confruntării Slovacia - România, alături de Costin Cavaşi. Retras din activitate în 2016, Hănescu a rămas conectat la lumea tenisului, iar în prezent are o academie care îi poartă numele, în Bucureşti.
  • Hănescu a fost ani la rând prima rachetă a echipei de Cupa Davis a României, pentru care a debutat în 2001. A participat în 21 de dueluri de Cupa Davis, jucând atât la simplu, cât şi la dublu, atunci când situaţia a cerut-o. Are 37 de meciuri jucate în cele 21 de confruntări, cele mai bune rezultate venind pe zgură (11 victorii şi 5 înfrângeri).

Norbert Gombos - Nicholas David Ionel este primul meci al întâlnirii, de la ora 18:00 în direct pe Prima Sport 1. În al doilea meci de vineri, pe Prima Sport 2, Alex Molcan va evolua cu Marius Copil.

Ziua a doua a întâlnirii dintre România şi Slovacia va începe cu partida de dublu, de la ora 15:00, în direct pe Prima Sport 3, în care vor Marius Copil şi Victor Vlad Cornea îi vor avea în faţă pe Lukas Klein/Igor Zelenay.

Apoi sunt programate celelalte două meciuri de simplu: Alex Molcan - Nicholas David Ionel, respectiv Norbert Gombos - Marius Copil.

La tragerea la sorţi România a fost reprezentată de Răzvan Itu - Directorul General al Federaţiei Române de Tenis.

În vederea acestei confruntări, delegaţia României se află, de la începutul acestei săptămâni, la Bratislava, antrenorul federal Andrei Mlendea şi căpitanul nejucător Gabriel Trifu având la dispoziţie următorii jucători: David Nicholas Ionel (locul 283 ATP), Marius Copil 347 ATP), Cezar Creţu (392 ATP), Gabriel Adrian Boitan (613 ATP) şi Victor Vlad Cornea (1025 ATP).
 
Delegaţia este completată de Lucian Nicolescu şi Dan Cristea - ambii în calitate de preparator fizic şi Dragoş Rusu - fizioterapeut.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Tenis

Ultimele articole Toate articolele