Ultima oră
Verona - Fiorentina 2-1. Pas uriaş în lupta pentru salvarea de la retrogradare făcut de gazde Verona - Fiorentina 2-1. Pas uriaş în lupta pentru salvarea de la retrogradare făcut de gazde
Motivul pentru care Alexandru Mitriţă nu este convocat la naţională: „Trebuie să facă şi asta” Motivul pentru care Alexandru Mitriţă nu este convocat la naţională: „Trebuie să facă şi asta”
Valentin Ţicu, afectat vizibil după reacţia fanilor Petrolului. „Etapa trecută am fost scuipat de suporteri” Valentin Ţicu, afectat vizibil după reacţia fanilor Petrolului. „Etapa trecută am fost scuipat de suporteri”
Actorul Will Ferrell a devenit acţionar minoritar la un club englez de tradiţie Actorul Will Ferrell a devenit acţionar minoritar la un club englez de tradiţie
Românii fac spectacol în Italia! Dennis Man a pasat la golul lui Valentin Mihăilă Românii fac spectacol în Italia! Dennis Man a pasat la golul lui Valentin Mihăilă
România, locul 4 în finala pe echipe de la Campionatul European România, locul 4 în finala pe echipe de la Campionatul European

Resemnare dar şi optimism la UTA, după încă un meci fără victorie. ”S-a simţit lipsa pregătirii şi cred că o să arătăm din ce în ce mai bine”

UTA Arad Publicat de Daian Cutu pe 28 aug 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38243/19464424/1/ion.jpg

UTA Arad a inaugurat noul stadion "Francisc von Neumann" cu un egal, 0-0 cu FC Voluntari, în direct la Look Sport, într-un meci în care trupa lui Mihai Teja nu a contat în atac, iar Vlad Morar a ratat o ocazie monumentală.

La final, Alexandru Ioniţă s-a declarat dezamăgit de rezultat, dar în acelaşi timp păstrează speranţe mari pentru viitor, când este ferm convins că va veni şi victoria. UTA are după primele două etape două rezultate de egalitate înregistrate.

"Am pierdut din turaţie pentru că jucătorii noi încă nu sunt la nivelul optim. Chiar am jucat bine, am avut ocaziile pe care le-am avut.

S-a simţit lipsa pregătirii şi cred că o să arătăm din ce în ce mai bine. Ne-am propus să câştigăm, să inaugurăm stadionul cu o victorie, dar atât s-a putut azi", a spus Ioniţă, la flash interviu.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

UTA Arad

Ultimele articole Toate articolele