Ultima oră
Scoţia - Elveţia 1-1. ”Ţara Cantoanelor” a avut două goluri anulate Scoţia - Elveţia 1-1. ”Ţara Cantoanelor” a avut două goluri anulate
Victoria cu Ucraina l-a propulsat la masa bogaţilor! Cota internaţionalului a crescut: ”30 de milioane de euro!  Anglia sau Germania!”

Victoria cu Ucraina l-a propulsat la masa bogaţilor! Cota internaţionalului a crescut: ”30 de milioane de euro! Anglia sau Germania!”
UEFA a amendat Albania şi Serbia cu câte 10.700 de dolari pentru bannere naţionaliste ale fanilor la meciurile de la Euro UEFA a amendat Albania şi Serbia cu câte 10.700 de dolari pentru bannere naţionaliste ale fanilor la meciurile de la Euro
”Se vede frumos pe hârtie”. David Popovici dă mai speranţe unei întregi naţiuni ”Se vede frumos pe hârtie”. David Popovici dă mai speranţe unei întregi naţiuni
Scandal la EURO! Ungaria acuză arbitrajul din meciul cu Germania: „Nicio şansă! Oribil” Scandal la EURO! Ungaria acuză arbitrajul din meciul cu Germania: „Nicio şansă! Oribil”
”Nicio echipă nu are intensitatea noastră. Nu văd nicio diferenţă între noi şi Grecia în 2004!”. România, viitoarea campioană de la EURO 2024 | VIDEO EXCLUSIV

”Nicio echipă nu are intensitatea noastră. Nu văd nicio diferenţă între noi şi Grecia în 2004!”. România, viitoarea campioană de la EURO 2024 | VIDEO EXCLUSIV

”Respect competiţia”. Dorinel Munteanu a anunţat cum va gestiona jocul cu Botoşani. Oţelul joacă miercuri finala Cupei

Oțelul Galați Publicat de Daian Cutu pe 12 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/40006/21589005/1/otelul-galati-universitatea-cluj-play-out-superliga-superbet-21-04-2024.jpg

Oţelul o întâlneşte pe FC Botoşani, duminică, de la 21:30, într-un meci ce face parte din cadrul ultimei etape din play-out. Partida va fi transmisă în direct la Prima Sport 4 şi online pe PrimaPlay.ro.

  • Toate golurile şi fazele importante din Superliga pot fi urmărite în format LIVE VIDEO pe PrimaSport.ro

 

Dorinel Munteanu a explicat cum va gestiona duelul cu rivala moldavă. Tehnicianul a pus capăt speculaţiilor şi a punctat că nu va trimite juniorii.

Probabil vor fi menajaţi 2-3 jucători, pentru a fi odihniţi miercuri, la Sibiu, unde Oţelul joacă finala Cupei contra divizionarei secunde Corvinul Hunedoara.

”Nu ne gândim să intrăm cu juniorii, sub nicio formă. Vom juca normal. Nu voi băga juniorii, cum s-a tot vehiculat în presă sau cum gândesc oamenii. Voi face o echipă cu jucători care au mai evoluat.

Este posibil să odihnesc 2-3 jucători dintre cei care au evoluat mai mult pe parcursul acestui sezon, mai ales în play-out, dar respect competiţia”, a spus Dorinel Munteanu, înainte de meci.

Pentru FC Botoşani este o confruntare crucială în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Trupa lui Bogdan Andone se află pe locul 12, prima poziţie care asigură menţinerea în Superliga, la un punct de FC Voluntari şi Poli Iaşi şi 3 de Dinamo şi FCU Craiova.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Oțelul Galați

Ultimele articole Toate articolele