Ultima oră
Oţelul Galaţi a reacţionat după ce a fost acuzată de blat Oţelul Galaţi a reacţionat după ce a fost acuzată de blat
Naţionala de minifotbal a României continuă să impresioneze Naţionala de minifotbal a României continuă să impresioneze
Răzvan Lucescu, la un pas de Serie A! "Aşa îmi spusese domnul Becali" Răzvan Lucescu, la un pas de Serie A! "Aşa îmi spusese domnul Becali"
Victor Piţurcă, o nouă replică pentru Gigi Becali. ”Nu vreau să spun în Săptămâna Mare nişte lucruri care nu îşi au sensul” Victor Piţurcă, o nouă replică pentru Gigi Becali. ”Nu vreau să spun în Săptămâna Mare nişte lucruri care nu îşi au sensul”
Acuzaţii de blat în Superligă! Oţelul Galaţi, una din echipele vizate Acuzaţii de blat în Superligă! Oţelul Galaţi, una din echipele vizate
Adrian Cojocaru, delegat la un meci din play-off Adrian Cojocaru, delegat la un meci din play-off

Restricţiile referitoare la coronavirus fac ca un tenismen de top să rateze Australian Open

Tenis Publicat pe 12 ian 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38122/19875874/1/fb-john-isner.jpg

Tenismenul american John Isner, locul 25 mondial, a anunţat că nu va participa la Australian Open din cauza restricţiilor legate de COVID-19.

"În acest stadiu al carierei şi al vieţii mele, mereu am avut posibilitatea de a călători alături de familia mea. Iar în acest an la Melbourne nu va fi cazul.", a declarat Isner.

Organizatorii Australian Open au impus o perioadă de carantină strictă de 14 zile pentru jucătorii veniţi din străinătate care doresc să participe la turneul ce începe la 8 februarie. "Pot înţelege acest lucru. Dar nu vreau să fiu departe de familia mea atât de mult timp, aşa că am decis să rămân acasă.", a precizat Isner.

În vârstă de 35 de ani, Isner este tatăl a doi copii.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Tenis

Ultimele articole Toate articolele