Ultima oră
Carlos Tevez a fost internat Carlos Tevez a fost internat
Dan Petrescu a început revoluţia în Gruia! Cele două vedete care o vor părăsi pe CFR Cluj Dan Petrescu a început revoluţia în Gruia! Cele două vedete care o vor părăsi pe CFR Cluj
E gata! A venit verdictul în cazul accidentării lui Moruţan E gata! A venit verdictul în cazul accidentării lui Moruţan
Sebastian Colţescu, delegat la un meci din play-off Sebastian Colţescu, delegat la un meci din play-off
Imagini care vă pot afecta emoţional! Cum arată Romario Benzar după accidentarea suferită în meciul cu Dinamo Imagini care vă pot afecta emoţional! Cum arată Romario Benzar după accidentarea suferită în meciul cu Dinamo
Guvernul SUA va plăti 139 de milioane de dolari victimelor agresiunilor sexuale comise de Larry Nassar Guvernul SUA va plăti 139 de milioane de dolari victimelor agresiunilor sexuale comise de Larry Nassar

Retragere sau strategie? McGregor a anunţat din nou că renunţă la cariera în MMA

UFC Publicat pe 7 iun 2020
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38222/19384133/1/mcg.jpg
Conor McGregor (31 de ani) a luat din nou prin surprindere lumea sportului mondial. Duminică, irlandezul şi-a anunţat din nou, pentru a treia oară, retragerea din lumea artelor marţiale mixte.
 
Modalitatea aleasă de McGregor a fost o postare pe twitter, alături de o poză cu mama sa:  "Hei, prieteni, am decis să renunţ la lupte. Vă mulţumesc tuturor pentru aceste amintiri extraordinare! Ce cursă a mai fost!
 
Uitaţi o poză cu mine şi cu mama din Las Vegas, făcută după una dintre victoriile mele pentru titlul mondial. Alege-ţi casa visurilor tale, Mags, te iubesc! Absolut tot ce îţi doreşti este al tău", a scris sportivul în vârstă de 31 de ani.

Retragere sau strategie?

Un luptător excelent, dar şi un personaj controversat, Conor McGregor a mai făcut gesturi asemănătoare în 2016 şi 2019, atunci când, de asemenea, a postat pe reţeaua socială twitter mesaje prin care, aparent, îşi anunţa retragerea din activitatea de sportiv. În ambele momente, McGregor se afla în negocieri cu UFC pentru stabilirea unor lupte, iar fanii au considerat de fiecare dată că anunţul retragerii e doar o modalitate prin care McGregor încearcă să pună presiune pe conducătorii companiei şi să obţină ceea ce vrea din punct de vedere financiar.
 
Cu un palmares de 22 de victorii şi patru înfrângeri în întreaga carieră, McGregor a dat senzaţia că se va bate cât de curând cu Anderson Silva, legendarul luptător brazilian care a scris istorie în UFC, acceptând provocarea lansată de sud-american.

Cu McGregor sau nu printre protagonişti, toate galele UFC din 2020 vor putea fi următite pe posturile Look!
mail-share icon Email
viewscnt

UFC

Ultimele articole Toate articolele