Ultima oră
Spania - Italia 1-0. Diferenţa a fost făcută de un autogol Spania - Italia 1-0. Diferenţa a fost făcută de un autogol
VIDEO | Angel Reese a scris istorie în WNBA VIDEO | Angel Reese a scris istorie în WNBA
S-au înţeles! LA Lakers are un nou antrenor S-au înţeles! LA Lakers are un nou antrenor
Verdict ciudat. Florin Răducioiu, impresionat de o naţională care continuă să dezamăgească. ”O echipă pe care o apreciez mult” Verdict ciudat. Florin Răducioiu, impresionat de o naţională care continuă să dezamăgească. ”O echipă pe care o apreciez mult”
Serbia ameninţă că ar putea părăsi Euro 2024 din cauza scandărilor Serbia ameninţă că ar putea părăsi Euro 2024 din cauza scandărilor
"Puteam fi mai buni cu şi fără minge”. Kane, supărat după remiza cu Danemarca "Puteam fi mai buni cu şi fără minge”. Kane, supărat după remiza cu Danemarca

Revanşa lui Simone Tempestini. Campionul en-titre a câştigat Raliul Argeşului. Surpriză în ierarhia generală

Auto-Moto Publicat de Daian Cutu pe 28 mai 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38216/21211516/1/temp.jpg

Campionul en-titre, Simone Tempestini a câştigat Raliul Argeşului, după ce în prima etapă, la Harghita, a fost nevoit să abandoneze din cauza unor probleme tehnice pe ultima probă specială.

Pilotul celor de la Napoca Rally a profitat de abandonul marelui său rival, Sebastian Barbu, ce a avut o ieşire în decor după primii kilometri ai etapei piteştene.

Pe locul secund a terminat bulgarul Martin Surilov, ce a terminat primul, la capătul primei zile. Podiumul a fost completat de Andrei Gîrtofan.

Surprinzător, lider la general este juniorul Norbert Maior, pe o un model Peugeot 208 Rally4, mai slab decât maşinile de generaţie Rally 2.

CNR programează următoare rundă în perioada 24-25 iunie, în Maramureş. Competiţia se vede pe Prima Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Auto-Moto

Ultimele articole Toate articolele