Ultima oră
VIDEO | Lorient - PSG 1-4. Mbappe şi Dembele au reuşit câte ”o dublă” VIDEO | Lorient - PSG 1-4. Mbappe şi Dembele au reuşit câte ”o dublă”
”M-au angajat pentru a prinde play-off-ul şi s-au pricopsit cu o promovare”. Adrian Mihalcea a reuşit un miracol la Slobozia ”M-au angajat pentru a prinde play-off-ul şi s-au pricopsit cu o promovare”. Adrian Mihalcea a reuşit un miracol la Slobozia
VIDEO | Sepsi - FCSB 2-2, în direct la Prima Sport 1! Ştefan egalează! VIDEO | Sepsi - FCSB 2-2, în direct la Prima Sport 1! Ştefan egalează!
”Mergem mai departe cu aceeaşi energie”. Mandat cu foarte multe probleme pentru Lobonţ la Rapid ”Mergem mai departe cu aceeaşi energie”. Mandat cu foarte multe probleme pentru Lobonţ la Rapid
"Se vorbeşte mai mult despre Rapid, despre CFR! Să nu uitaţi". Oficialul Farului a intrat în direct şi s-a dezlănţuit | VIDEO EXCLUSIV "Se vorbeşte mai mult despre Rapid, despre CFR! Să nu uitaţi". Oficialul Farului a intrat în direct şi s-a dezlănţuit | VIDEO EXCLUSIV
Un adolescent francez, arestat cu privire la un plan de atentat la La Défense în timpul Jocurilor Olimpice Un adolescent francez, arestat cu privire la un plan de atentat la La Défense în timpul Jocurilor Olimpice

Revanşa lui Simone Tempestini. Campionul en-titre a câştigat Raliul Argeşului. Surpriză în ierarhia generală

Auto-Moto Publicat de Daian Cutu pe 28 mai 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38216/21211516/1/temp.jpg

Campionul en-titre, Simone Tempestini a câştigat Raliul Argeşului, după ce în prima etapă, la Harghita, a fost nevoit să abandoneze din cauza unor probleme tehnice pe ultima probă specială.

Pilotul celor de la Napoca Rally a profitat de abandonul marelui său rival, Sebastian Barbu, ce a avut o ieşire în decor după primii kilometri ai etapei piteştene.

Pe locul secund a terminat bulgarul Martin Surilov, ce a terminat primul, la capătul primei zile. Podiumul a fost completat de Andrei Gîrtofan.

Surprinzător, lider la general este juniorul Norbert Maior, pe o un model Peugeot 208 Rally4, mai slab decât maşinile de generaţie Rally 2.

CNR programează următoare rundă în perioada 24-25 iunie, în Maramureş. Competiţia se vede pe Prima Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Auto-Moto

Ultimele articole Toate articolele