adplus-dvertising
Ultima oră
BREAKING NEWS ǀ Nicolae Badea îşi ia mâinile de pe Dinamo: ”Da, e adevărat, mă retrag!” BREAKING NEWS ǀ Nicolae Badea îşi ia mâinile de pe Dinamo: ”Da, e adevărat, mă retrag!”
VIDEO | Cupa României continuă: Dinamo întâlneşte Viitorul Pandurii, de la 21:30, LIVE pe Prima Sport 1. Programul complet VIDEO | Cupa României continuă: Dinamo întâlneşte Viitorul Pandurii, de la 21:30, LIVE pe Prima Sport 1. Programul complet
Marius Avram taxează suspendarea primită de Cristi Săpunaru: ”Liber la flegme, liber la scandal, liber la bătăi” Marius Avram taxează suspendarea primită de Cristi Săpunaru: ”Liber la flegme, liber la scandal, liber la bătăi”
Thierry Henry, dezamăgit de durata de aşteptare impusă de sistemul VAR: ”Omoară fotbalul!”
Thierry Henry, dezamăgit de durata de aşteptare impusă de sistemul VAR: ”Omoară fotbalul!”
VIDEO EXCLUSIV ǀ Nimeni din Generaţia de Aur nu va mai candida pentru conducerea FRF! Anunţ trist pentru fotbalul românesc VIDEO EXCLUSIV ǀ Nimeni din Generaţia de Aur nu va mai candida pentru conducerea FRF! Anunţ trist pentru fotbalul românesc
VIDEO | Antrenorul celor de la Afumaţi a tras concluziile după meciul cu Rapid. ”Adversar frumos, cu suporteri frumoşi” VIDEO | Antrenorul celor de la Afumaţi a tras concluziile după meciul cu Rapid. ”Adversar frumos, cu suporteri frumoşi”

Revanşa Usik – Joshua va avea loc în Arabia Saudită, la 20 august

Box Publicat pe 20 iun 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38221/20746522/1/matchroomboxingcom.jpg

Meciul revanşă dintre ucraineanul Oleksandr Usik şi britanicul Anthony Joshua va avea loc la Jeddah, în data de 20 august, au anunţat promotorii celor doi boxeri.

“Campionul mondial Oleksandr Usik îşi va pune în joc centurile IBF, WBA, WBO şi IBO împotriva lui Anthony Joshua, în oraşul Jeddah din Arabia Saudită, la 20 august. Unul dintre cele mai mari meciuri revanşă din istoria sportului, Usik vs. Joshua 2, supranumit “Rage on the Red Sea”, va avea loc la aproape trei ani după istoricul “Clash on the Dunes” de pe Diriyah Arena, în care Joshua şi-a recăpătat centurile în faţa lui Andy Ruiz Jr.”, se arată pe site-ul promotorilor Mattchroom Boxing.

În septembrie 2021, ucraineanul Oleksandr Usik a devenit noul "rege" al greilor după ce l-a învins la puncte pe englezul Anthony Joshua, care era deţinătorul centurilor WBA, WBO şi IBF. Decizia arbitrilor a fost unanimă în favoarea boxerului de 34 de ani, 117-112, 116-112, 115-113. Partida a avut loc pe stadionul echipei de fotbal Tottenham, în faţa a 64.000 de spectatori.

mail-share icon Email
viewscnt

Box

Ultimele articole Toate articolele