Ultima oră
VIDEO | ”Acum se văd caracterele tari”. Mario Camora, mesaj ferm pentru colegi VIDEO | ”Acum se văd caracterele tari”. Mario Camora, mesaj ferm pentru colegi
VIDEO | Deac nu îşi explică prestaţia cu Rapid. ”Avem timp să ne revenim şi să ne batem acolo sus” VIDEO | Deac nu îşi explică prestaţia cu Rapid. ”Avem timp să ne revenim şi să ne batem acolo sus”
”Rotaru nu îl lasă să plece”. A fost dezvăluit motivul pentru care Reghecampf a plecat de la Universitatea Craiova după ce a fost prezentat la noua echipă: ”Rotaru nu îl lasă să plece.” | VIDEO EXCLUSIV ”Rotaru nu îl lasă să plece”. A fost dezvăluit motivul pentru care Reghecampf a plecat de la Universitatea Craiova după ce a fost prezentat la noua echipă: ”Rotaru nu îl lasă să plece.” | VIDEO EXCLUSIV
Alexia Putellas va fi audiată în cazul Rubiales Alexia Putellas va fi audiată în cazul Rubiales
O tânără gimnastă de culoare ignorată în timpul unei premieri în Irlanda. Simone Biles a reacţionat O tânără gimnastă de culoare ignorată în timpul unei premieri în Irlanda. Simone Biles a reacţionat
”Mai mult plâng decât râd. Nu sunt eu cel care trebuie să scoată echipa din această situaţie!”. Jucătorul de la CSA Steaua nu a mai rezistat şi a răbufnit după meciul cu Slatina | VIDEO ”Mai mult plâng decât râd. Nu sunt eu cel care trebuie să scoată echipa din această situaţie!”. Jucătorul de la CSA Steaua nu a mai rezistat şi a răbufnit după meciul cu Slatina | VIDEO

Revenire de senzaţie la Universitatea Craiova! Oltenii s-au înţeles cu un jucător ce a impresionat

CS Universitatea Craiova Publicat de Daian Cutu pe 28 aug 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38230/21297897/1/hou.jpg

Lyes Houri (27 de ani) revine la Universitatea Craiova, pentru care a mai jucat în sezonul 2021-2022, sub formă de împrumut.

Francezul s-a despărţit recent de la maghiarii de la Fehervar şi a asistat duminică la partida oltenilor cu Farul, pierdută cu 2-0. Potrivit Sportmedia, acesta a semnat un acord pe trei ani.

Houri a mai jucat în România la Viitorul (n.r. actuala Farul), de unde a fost transferat de Fehervar, pentru 600.000 de euro.

Fost internaţional francez cu meciuri la U-16, U-17 şi U-19, el a avut o contribuţie importantă la cucerirea Cupei şi Supercupei României în tricoul Viitorului, reuşind să impresioneze în campionatul intern al României.

Acesta a mai trecut în carieră pe la: Valenciennes, Bastia, Belfort, Lens B (toate din Franţa) şi Roda Kerkrade (Ţările de Jos).

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri