Ultima oră
Ionuţ Lupescu, prezent la EURO! Fostul internaţional este coleg cu nume importante din fotbal Ionuţ Lupescu, prezent la EURO! Fostul internaţional este coleg cu nume importante din fotbal
Saudiţii şi-au bătut joc de Burcă! "Eu am vorbit cu el" | VIDEO EXCLUSIV Saudiţii şi-au bătut joc de Burcă! "Eu am vorbit cu el" | VIDEO EXCLUSIV
România, înfrângere cu Belgia şi încheie pe locul 4 România, înfrângere cu Belgia şi încheie pe locul 4
Cătălin Chirilă, locul 6 în proba de 5.000 m Cătălin Chirilă, locul 6 în proba de 5.000 m
Edi Iordănescu a primit un cadou din partea staff-ului Edi Iordănescu a primit un cadou din partea staff-ului
Ngezana, laude pentru colegii de la FCSB! ”Mentalitatea jucătorilor este nebună” Ngezana, laude pentru colegii de la FCSB! ”Mentalitatea jucătorilor este nebună”

Revenire de senzaţie la Universitatea Craiova! Oltenii s-au înţeles cu un jucător ce a impresionat

CS Universitatea Craiova Publicat de Daian Cutu pe 28 aug 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38230/21297897/1/hou.jpg

Lyes Houri (27 de ani) revine la Universitatea Craiova, pentru care a mai jucat în sezonul 2021-2022, sub formă de împrumut.

Francezul s-a despărţit recent de la maghiarii de la Fehervar şi a asistat duminică la partida oltenilor cu Farul, pierdută cu 2-0. Potrivit Sportmedia, acesta a semnat un acord pe trei ani.

Houri a mai jucat în România la Viitorul (n.r. actuala Farul), de unde a fost transferat de Fehervar, pentru 600.000 de euro.

Fost internaţional francez cu meciuri la U-16, U-17 şi U-19, el a avut o contribuţie importantă la cucerirea Cupei şi Supercupei României în tricoul Viitorului, reuşind să impresioneze în campionatul intern al României.

Acesta a mai trecut în carieră pe la: Valenciennes, Bastia, Belfort, Lens B (toate din Franţa) şi Roda Kerkrade (Ţările de Jos).

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri