Ultima oră
Gigi Becali nu s-a ferit de cuvinte în privinţa retrogradării lui FCU Craiova: „Trebuie sa cadă” Gigi Becali nu s-a ferit de cuvinte în privinţa retrogradării lui FCU Craiova: „Trebuie sa cadă”
Motivul ireal pentru care un fotbalist iranian a fost sancţionat Motivul ireal pentru care un fotbalist iranian a fost sancţionat
VIDEO | FC Voluntari - FCU Craiova, astăzi, de la 17:00, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start VIDEO | FC Voluntari - FCU Craiova, astăzi, de la 17:00, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start
Situaţie complicată la o echipă cu pretenţii. ”Din antrenor apreciat, respectat, eşti un nimeni acum!” Situaţie complicată la o echipă cu pretenţii. ”Din antrenor apreciat, respectat, eşti un nimeni acum!”
Sergio Rico va fi supus unor noi teste, înaintea de revenirea în competiţie Sergio Rico va fi supus unor noi teste, înaintea de revenirea în competiţie
Încă două nume mari au apărut pe lista de antrenori a celor de la Bayern Munchen Încă două nume mari au apărut pe lista de antrenori a celor de la Bayern Munchen

Revenire importantă la Dinamo. Dusan Uhrin va miza cât de curând pe atacantul Dezire Azankpo

Dinamo Publicat pe 17 mar 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/20640832/1/alx-2839.jpg

Dezire Azankpo a revenit după accidentarea suferită în partida cu FC Botoşani, din deplasare, din sezonul regular. Atacantul reia antrenamentele cu colegii, de grup, şi va intra cât de curând în planurile lui Dusan Uhrin, pentru meciurile capitale din play-out-ul din Casa Liga 1. Vârful francez a terminat pregătirea individuală.

Astfel, Dezire Azankpo ar putea intra în lotul lui Uhrin, însă cu şanse nu foarte mari să joace, încă din runda următoare din campionat. Internaţionalul din Benin a decis de unul singur să meargă în Franţa, unde s-a refăcut de urma unei accidentări suferite prin acupunctură.

Azankpo a fost adus de Dinamo până la vară, fiind împrumutat de la Dunkerque (liga a 2-a franceză), cu opţiune de cumpărare definitivă. După meciul cu FC Botoşani, acesta a acuzat dureri la nervul sciatic.

M-am accidentat. Nu am putut să joc, dar acum am terminat recuperarea şi sper să pot, pas cu pas, să joc în meciurile următoare. Mă simt mult mai bine acum. A fost o accidentare oribilă la nervul sciatic. Nu ştiu exact cum s-a întâmplat. Am intrat la pauză. Înainte de meci şi la încălzire a fost totul normal.

După meciul cu Botoşani, am început să simt ceva, am crezut că poate e o lovitură din timpul meciului şi că trece. Am mers la hotel, am continuat să simt o durere.

Am fost la doctorul clubului, iar, a doua zi, când am zburat înapoi la Bucureşti m-a durut şi mai tare. Mi-am dat seama că e lovitură serioasă.  Am făcut nişte teste, tratamente, pentru că nu puteam să merg.

(n.r. eşti în Franţa?) Nu, tocmai ce vin de la Săftica, de la antrenament. Am făcut individual astăzi, urmând ca de mâine să mă antrenez cu colegii.

(n.r. să ne aşteptăm să fii pe foaia de joc la meciul următor?) Să sperăm. Antrenorul va decide, dar eu chiar sper”, a declarat Dezire Azankpo, pentru playsport.ro.

Desire Azankpo (28 de ani) şi-a început cariera în fotbalul francez la Metz şi a mai evoluat pentru Jeunesse Esch (Luxemburg), Le Puy Foot, Pagny şi Epinal (Franţa), Senica (Slovacia), Oldham (Anglia), Villefranche şi Dunkerque (Franţa). El nu a venit definitiv la Dinamo, ci a fost împrumutat de la echipa franceză USL Dunkerque, din Ligue 2.

Un număr de 17 partide a jucat Azankpo în liga a doua franceză, în prima jumătate a acestui sezon, marcând un gol în Valenciennes vs Dunkerque (1-3).

 

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele