Ultima oră
Viitorul lui Valentin Mihăilă a fost decis! Unde va juca inernaţionalul român în sezonul viitor Viitorul lui Valentin Mihăilă a fost decis! Unde va juca inernaţionalul român în sezonul viitor
”Şi eu am fost copil de mingi”. În prag de titlu, Ştefan Târnovanu a avut o reacţie emoţionantă ”Şi eu am fost copil de mingi”. În prag de titlu, Ştefan Târnovanu a avut o reacţie emoţionantă
Se conturează modificări la Rapid în această vară. ”Vor fi mulţi jucători care vor pleca” Se conturează modificări la Rapid în această vară. ”Vor fi mulţi jucători care vor pleca”
Schimbare majoră în Cupa Angliei din sezonul viitor Schimbare majoră în Cupa Angliei din sezonul viitor
Încă un mare oraş din ţară e aproape să aibă stadion modern. Guvernul ar putea avea o şedinţă pentru a demola vechea construcţie Încă un mare oraş din ţară e aproape să aibă stadion modern. Guvernul ar putea avea o şedinţă pentru a demola vechea construcţie
Curg ofertele pentru Gigi Becali! Încă un fotbalist este aproape de transferul carierei Curg ofertele pentru Gigi Becali! Încă un fotbalist este aproape de transferul carierei

Revenire spectaculoasă la FCSB şi nouă soluţie ofensivă pentru Charalambous

FCSB Publicat pe 9 iun 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21222014/1/cfr-cluj-fcsb-play-off-liga-1-casa-pariurilor-17-04-2022.jpg

FCSB o să primească o întărire consistentă în perioada de mercato de vară în flancul drept ofensiv. Valentin Gheorghe va reveni în tabăra vicecampioanei României, după împrumutul în prima ligă turcă de la Umraniyespor.

Gheorghe, care poate juca şi pe partea stângă, se va lupta pentru un loc de titular la FCSB cel mai probabil cu Andrei Cordea şi David Miculescu. În sezonul recent încheiat, fostul fotbalist al Astrei Giurgiu a marcat două goluri şi a oferit o pasă de gol în 26 de meciuri oficiale.

Valentin Gheorghe, o variantă bună pentru ofensiva FCSB

”Odată cu terminarea sezonului, s-au încheiat şi contractele fotbaliştilor împrumutaţi. Le mulţumim lui Berke Özer, Mert Yılmaz, Kartal Kayra Yılmaz, Jesse Sekidika, Valentin Gheorghe, Olarenwaju Kayode şi Umut Nayir, şi le urăm succes în carierele lor”, a anunţat Umraniyespor.

Cu o lună în urmă, Valentin Gheorghe anunţase că va reveni la FCSB şi că nu va accepta varianta unui nou împrumut.

”Nu aş mai accepta să mai plec împrumut. M-am convins că sunt foarte multe dezavantaje când nu eşti jucătorul clubului, pentru că ei preferă să le acorde mai multe minute jucătorilor care aparţin de club, cum s-a întâmplat şi în cazul meu. A fost o experienţă cam neplăcută, sincer.

A fost prima echipa în străinătate şi s-a văzut, m-am lovit şi de un şoc cultural, şi a durat ceva până m-am acomodat. Dar pot spune că am învăţat din această experienţă şi pe viitor o să acord mai multă atenţie echipelor care mă ofertează.

Prima dificultate am întâmpinat-o în comunicarea cu clubul, având în vedere că aceştia nu prea vorbesc limba engleză. A două dificultate a fost cu viza şi rezolvarea actelor.”, afirma el pentru Orange Sport.

  • 7 goluri şi 3 pase de gol a reuşit Valentin Gheorghe pentru FCSB în 29 de apariţii oficiale.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele