Ultima oră
”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm! ”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm!
VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia
VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League
VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion
VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea” VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea”
VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă” VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă”

Revenire surprinzătoare la CFR Cluj! Atacantul se întoarce sub comanda lui Dan Petrescu

CFR Cluj Publicat pe 7 oct 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/20881096/1/bala.jpg

CFR Cluj a reuşit o victorie cu adevătat surprinzătoare în Cehia, 1-0 cu Slavia Praga, iar la finalul partidei, Cristi Balaj, preşedintele clubului din Ardeal, a analizat duelul, dar a dat şi o veste excelentă pentru fanii campioanei României.

Accidentat în urmă cu două luni, Gabriel Debeljuh, care a împlinit la 28 septembrie vârsta de 26 de ani, va reveni în iarnă la un nivel destul de bun, el deja începând alergările. Astfel, foarte probabil, Debeljuh va putea fi folosit de Dan Petrescu pentru a doua parte a sezonului, pentru play-off-ul SuperLigii României şi, de ce nu, în primăvara europeană.

Nu s-au aşteptat să fie introdus (n.r. - Janga), noi îi cunoaştem calităţile... vorbeam că nu avem atacanţi, avem atacanţi. Malele l-aţi văzut la Argeş de execuţii avea şi ce prestaţii. Pe Janga îl ştiam pentru că îl urmăream de mult timp. Îl mai avem pe Buş, pe Birligea, jucătorul U21 al nostru care se simte mult mai bine pe poziţie de vârf decât pe bandă unde joacă şi îl folosim când îl punem în locul lui Petrila.

Yeboah... în iarnă va reveni şi Debeljuh, pentru că deja a început să facă alergări în apă, deci va reveni în curând şi el.

Un singur aspect aş vrea să punctez. Ei au avut suporterii alături de ei şi acest lucru i-a împins de la spate. Noi jucăm mai bine acasă alături de fani...

Avem nevoie de fani să fie alături de noi la meciurile de pe teren propriu, avem nevoie chiar şi de fanii lui U Cluj, pentru că noi când jucăm în Europa reprezentăm România şi reprezentăm Cluj şi datorită nouă se ajunge să se vorbească şi despre „U ”şi despre rivalitatea dintre echipe. Dacă în Craiova una dintre echipe ar fi ajuns în această fază a competiţiei nu cred că s-ar fi pus problema ca stadionul să nu fie full meci de meci”, a spus Cristi Balaj la finalul partidei, conform sport.ro.

CFR Cluj, 1-0 cu Slavia Praga 

CFR Cluj a dispus joi, în deplasare, de formaţia cehă Slavia Praga, scor 1-0, într-un meci contând pentru grupa G din Conference League. CFR ocupă ultimul loc în grupă, cu 4 puncte.

Pe Eden Arena din Praga, CFR a înscris unicul gol al întâlnirii, prin Janga, în minutul 45, din pasa lui Roger.

În grupa G din Conference League toate echipele au câte patru puncte şi sunt despărţite prin golaveraj. CFR Cluj este clasată pe locul al patrulea în grupă.

  • SLAVIA PRAGA: Kolar - Doudera, Kacharaba, Ousou, Jurasek (Dorley 86) - Sevcik, Tiehi (I. Traore 69) - Usor, Provod (Ewerton 61), Olayinka – Tecl (Yira Sor 61). ANTRENOR: Jindřich Trpišovský
  • CFR CLUJ: Scuffet - Manea, Yuri, Kolinger, Camora – Deac (Braun 77), Boateng (Cvek 87), Muhar, Roger – Janga (Malele 69), Yeboah (S. Buş 77). ANTRENOR: Dan Petrescu

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele