Ultima oră
Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!” Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!”
VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare
VIDEO | Performanţă istorică pentru Joel Embiid în victoria uriaşă obţinută de Philadelphia 76ers VIDEO | Performanţă istorică pentru Joel Embiid în victoria uriaşă obţinută de Philadelphia 76ers
VIDEO | Orlando Magic a măcelărit-o pe Cleveland Cavaliers! Echipa din Florida reintră în serie VIDEO | Orlando Magic a măcelărit-o pe Cleveland Cavaliers! Echipa din Florida reintră în serie
VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie
VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi

Revenirea lui Mike Maignan se amână! Cât va mai continua Ciprian Tătăruşanu să fie titular la AC Milan

AC Milan Publicat de Emanoil Ursache pe 8 feb 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38292/21010874/1/mdm5yjzlztqyzdeyytizowrmntmxzwy5n2q0-thumb.jpg

Accidentarea la gambă a lui Mike Maignan, care l-a făcut pe portarul francez să stea departe de gazon în ultimele 5 luni şi i-a oferit şansa lui Ciprian Tătăruşanu să fie titular la AC Milan, continuă să afecteze planurile staffului tehnic al ”diavolilor”.

Deşi se aştepta ca Maignan să fie apt de joc la mijlocul lunii februarie, Gazzetta Dello Sport notează că goalkeeper-ul francez va fi refăcut complet abia pe la începutul lunii martie. Astfel, Tătăruşanu va fi utilizat de Pioli şi în meciurile cu Torino, Monza şi Atalanta din Serie A, dar şi în duelul tur cu Tottenham din optimile Champions League.

Tătăruşanu, apărat de Giovanni Galli

Opiniile asupra evoluţiilor lui Ciprian Tătăruşanu la AC Milan din acest sezon au fost împărţite. Fostul portar al naţionalei a fost, pe de o parte, criticat pentru numărul mare de goluri încasate şi pentru anumite intervenţii întârziate prin care ar fi putut evita câteva goluri.

Pe de altă parte, au existat voci în Italia care au remarcat că este nedrept ca toate greşelile defensivei milaneze să îi fie atribuite lui Tătăruşanu. Printre acestea s-a numărat şi Giovanni Galli, portar al formaţiei de pe San Siro în perioada 1986-1990.

"Este nedrept ca toată responsabilitatea să cadă pe umerii lui. Înţeleg că nu are mulţi admiratori în public şi trebuie spus că nici nu a avut noroc. Nu el este problema la Milan.

Este o echipă dezumflată din toate punctele de vedere: la nivel de intensitate, dar şi la nivel fizic. Echipa nu se mişcă fără minge, jucătorii refuză să alerge. Acestea sunt problemele, nu Tătăruşanu!”,  declara Galli, la Radio Rai, conform Milan Reports.

  • 31 de goluri a primit Ciprian Tătăruşanu (36 de ani) în 20 de meciuri oficiale la AC Milan. Mike Maignan (27 de ani) a apărat în 9 partide şi a încasat 10 goluri. Francezul a jucat ultima dată în Milan – Napoli 1-2 din Serie A, pe 18 septembrie 2022.

Sursa foto: Profimedia

mail-share icon Email
viewscnt

AC Milan

Ultimele articole Toate articolele