Ultima oră
Sfârşit de sezon pentru Djibril Sow Sfârşit de sezon pentru Djibril Sow
Radu Petrescu a fost delegat la un meci important Radu Petrescu a fost delegat la un meci important
Se ştiu toate echipele din Europa care vor participa la Campionatul Mondial al Cluburilor Se ştiu toate echipele din Europa care vor participa la Campionatul Mondial al Cluburilor
NEWS ALERT | Un baschetbalist a fost suspendat PE VIAŢĂ din NBA NEWS ALERT | Un baschetbalist a fost suspendat PE VIAŢĂ din NBA
VIDEO | Oţelul - ”U” Cluj, astăzi, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Se decide a doua finalistă a Cupei României VIDEO | Oţelul - ”U” Cluj, astăzi, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Se decide a doua finalistă a Cupei României
Carlo Ancelotti, mesaj ferm după calificarea în semifinale! "Real nu moare niciodată" Carlo Ancelotti, mesaj ferm după calificarea în semifinale! "Real nu moare niciodată"

Revine prin turneu de tenis după pauza forţată. Competiţia are nume sonore la start

Tenis Publicat de Daian Cutu pe 3 mai 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38122/19350742/1/berrenttini.jpg

Deşi competiţiile din circuitul ATP şi WTA nu se vor mai relua până în luna iulie, din weekendul viitor vom avea parte de primul turneu real după aproape două luni.

Între 8-10 mai în Florida are loc UTR Pro Match, competiţie neoficială care a atras câţiva jucători consacraţi. Cel mai sonor nume este cel al italianului Matteo Berrenttini(8 ATP), care a rămas în statul Florida încă de la începutul pandemiei de Coronavirus, aşadar nemaifiind nevoie să se deplaseze pe distanţe mari pentru a juca.

Ceilalţi jucători care au confirmat prezenţa sunt reprezentanţii gazdelor: Reilly Opelka(39 ATP), Tennys Sandgren(55 ATP) şi Tommy Paul(57 ATP).

De asemenea, turneul va avea şi probă feminină, între 22-24. La start se vor afla: Alison Riske(19 WTA), Amanda Anisimova(28 WTA), Danielle Collins(51 WTA), toate din SUA, la care se mai adaugă croata Ajla Tomljanovic(56 WTA).

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Tenis

Ultimele articole Toate articolele