Ultima oră
Salariu colosal propous lui Dennis Man! Internaţionalul român este tentat să semneze
Salariu colosal propous lui Dennis Man! Internaţionalul român este tentat să semneze
Florian Wirtz a fost desemnat jucătorul sezonului în Bundesliga Florian Wirtz a fost desemnat jucătorul sezonului în Bundesliga
CSA Steaua a perfectat primul transfer al verii! CSA Steaua a perfectat primul transfer al verii!
”Plec după 8 ani cu bune şi rele, dar cu satisfacţia cea mai mare”. Ovidiu Popescu, mesaj emoţionant după despărţirea de FCSB ”Plec după 8 ani cu bune şi rele, dar cu satisfacţia cea mai mare”. Ovidiu Popescu, mesaj emoţionant după despărţirea de FCSB
OFICIAL | Neil Lennon, noul antrenor al celor de la Rapid. ”Sper să creez o conexiune puternică între mine şi suporteri” OFICIAL | Neil Lennon, noul antrenor al celor de la Rapid. ”Sper să creez o conexiune puternică între mine şi suporteri”
Natalia Iocsak, prima femeie care a câştigat o etapă din Campionatul Naţional de Drift Natalia Iocsak, prima femeie care a câştigat o etapă din Campionatul Naţional de Drift

Revine Steliano Filip în Superliga? A fost surprins în tribune

UTA Arad Publicat de Daian Cutu pe 25 feb 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38243/21504246/1/filip.jpg

UTA Arad a învins pe teren propru, scor 1-0, formaţia Petrolul Ploieşti, într-un meci contând pentru etapa a 27-a din Superligă.

La meci a asistat şi Steliano Filip (29 de ani). Fundaşul lateral este liber de contract, după ce s-a despărţit la începutul acestui an de formaţia maghiară Mezokovesd.

Mircea Rednic neagă că ar putea colabora la UTA cu fostul său elev de la Dinamo. Tehnicianul a avut o remarcă amuzantă cu privire la prezenţa lui Filip la Arad.

”Nu l-am văzut, ce să caute la Arad? E din Timişoara, normal că vine dacă la Timişoara nu au… iar încep cu jumate de Mall. Dacă ei au Mall, au de toate, dar nu au echipă, nu au stadion şi nu au echipă”, a fost reacţia lui Mircea Rednic.

El a jucat pentru Dinamo între 2012 şi 2017, înainte ca Ionuţ Negoiţă să-l vândă la Hajduk Split. Fostul internaţional nu a rezistat decât un an în Croaţia, revenind în România pentru experienţe la Dunărea Călăraşi şi Viitorul, înainte să ia din nou drumul străinăţii, în Grecia.

  • Filip este cotat de Transfermarkt la suma de 250.000 de euro.
  • Fundaşul lateral are 7 selecţii în naţionala României.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

UTA Arad

Ultimele articole Toate articolele