Ultima oră
Absenţă de marcă pentru Bayern Munchen în ultimul meci al sezonului Absenţă de marcă pentru Bayern Munchen în ultimul meci al sezonului
OFICIAL | Corvinul Hunedoara a anunţat plecarea lui Marius Coman OFICIAL | Corvinul Hunedoara a anunţat plecarea lui Marius Coman
Costel Gâlcă luptă pentru Europa: „Trebuie să fim concentraţi la meciul nostru” Costel Gâlcă luptă pentru Europa: „Trebuie să fim concentraţi la meciul nostru”
Antrenorul care ar accepta imediat să vină la FCU Craiova: „De ce nu?” Antrenorul care ar accepta imediat să vină la FCU Craiova: „De ce nu?”
Cine arbitrează derby-ul Rapid - FCSB, din ultima etapă din play-off Cine arbitrează derby-ul Rapid - FCSB, din ultima etapă din play-off
Marius Şumudică agită apele înainte de derby-ul Rapid - FCSB: „Au câştigat primul lor titlu din istorie. Suntem la egalitate acum!” Marius Şumudică agită apele înainte de derby-ul Rapid - FCSB: „Au câştigat primul lor titlu din istorie. Suntem la egalitate acum!”

Rezultat istoric pentru România la gimnastică ritmică- junioare. Medalie de aur în probă individuală la CE din Israel

Gimnastica Publicat pe 16 iun 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38218/20743183/1/gimnastica-ritmica.jpg

Gimnastica ritmică din România a avut parte, joi seară, de un rezultat în premieră într-o probă individuală la nivel de junioare, la Campionatul European din Tel Avia. Amalia Lică a obţinut medalia de aur la măciuci, reuşită care se alătură argintului pe echipe şi unui bronz la minge, obţinut de Christiana Drăgan.

Amalia Lică a obţinut un punctaj total de 30.100, fiind urmată pe podium de Liliana Lewinska (Polonia, 29.100) şi Kamila Gafarova (Azerbaidjan, 28.550).

”Este o mare realizare pentru gimnastica ritmică din România, primul aur la obiectul măciuci. Tot timpul spun că dacă se munceşte, rezultatele vin, iar ce fac fetele noastre la Europene este extraordinar. O mare bucurie pentru România”, a declarat pentru News.ro, Doina Stăiculescu, singura medaliată olimpică în gimnastica ritmică românească, la JO de la Los Angeles (1984, argint la individual-compus).

Revenind la Europenele din Israel, într-o altă finală a junioarelor, la minge, Christina Drăgan a cucerit medalia de bronz (30.700 puncte), după Michelle Munits (Israel, 32.150 puncte) şi Elvira Krasnovaeva (Bulgaria, 31.500).

Cele două performanţe individuale ale sportivelor tricolore vin după ce, miercuri, echipa Eomâniei a câştigat medalia de argint în concursul pe echipe.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Gimnastica

Ultimele articole Toate articolele