Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

Rezultat notabil pentru fotbalul românesc! Naţionala U19 a învins Austria şi s-a calificat la Turul de Elită

Fotbal Internațional Publicat de Daian Cutu pe 27 sep 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/20871612/1/u19.jpg

România U19 s-a calificat la Turul de Elită pentru Campionatul European din 2023, după victoria obţinută la Voluntari contra Austriei, scor 2-0.

”Tricolorii” au întâlnit în aceste zile Letonia, Lituania şi Austria, la turneul disputat la Buftea şi Voluntari. Golurile care au adus calificarea României au fost marcate de Rareş Burnete, la finalul primei reprize.

Eduard Radaslavescu, intrat de pe bancă chiar în locul marcatorului primul gol, a stabilit apoi rezultatul final, 2-0. În primele două meciuri, România U19 a terminat la egalitate cu Letonia şi Lituania, 0-0. România şi Letonia au terminat grupa de calificare cu câte 5 puncte şi se califică astfel la Turul de Elită care va decide participantele la Campionatul European din 2023.

La turneul final din Malta se vor califica doar 7 reprezentative alături de ţara gazdă. Turneul de calificare care a avut loc în aceste zile a fost prima acţiune a noului selecţioner Alexandru Pelici la naţionala.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri