Ultima oră
Ionel Ganea a reacţionat după declaraţiile lui Gigi Becali! "Când încasezi 0-10 în cupele europene" Ionel Ganea a reacţionat după declaraţiile lui Gigi Becali! "Când încasezi 0-10 în cupele europene"
Record de cereri de înscriere pentru maratonul de la Londra 2025 Record de cereri de înscriere pentru maratonul de la Londra 2025
Kasatkina spune că "a primit garanţii" privind siguranţa sportivelor gay în Arabia Saudită Kasatkina spune că "a primit garanţii" privind siguranţa sportivelor gay în Arabia Saudită
"Asta ne mai lipseşte". Un finanţator din Superligă a dezvăluit de ce nu l-a felicitat pe Gigi Becali | VIDEO EXCLUSIV "Asta ne mai lipseşte". Un finanţator din Superligă a dezvăluit de ce nu l-a felicitat pe Gigi Becali | VIDEO EXCLUSIV
Adrian Mutu, atac subtil la adresa conducerii CFR-ului! "Eu am fost acolo" | VIDEO EXCLUSIV Adrian Mutu, atac subtil la adresa conducerii CFR-ului! "Eu am fost acolo" | VIDEO EXCLUSIV
Cernea, apărat după ce a bruscat un copil de mingi! "L-a împins puţin cu burta" Cernea, apărat după ce a bruscat un copil de mingi! "L-a împins puţin cu burta"

Rezultatele etapei a 9-a a Ligii Naţionale de handbal masculin

Handbal Publicat pe 11 nov 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38126/20464172/1/minge.jpg

Joi s-au jucat ultimele partide din etapa a 9-a a Ligii Naţionale de handbal masculin. Un incident a avut loc la meciul Steaua Bucureşti - HC Buzău, handbalistul gazdelor, Dragoş Hanţaru, fiind transportat la spital, după o accidentare gravă, în urma unui fault.

Rezultatele complete ale etapei a 9-a sunt: Dinamo Bucureşti - CSM Bucureşti 29-25, Potaissa Turda - CSU Suceava 31-26, CSM Bacău - Universitatea Cluj 29-26, Steaua Bucureşti - HC Buzău 28-27, CSM Alexandria - HCDS Constanţa 24-26, Minaur Baia Mare - Poli Timişoara 32-31 şi CSM Vaslui - CSM Focşani 27-30.

Jucătorul stelist Dragoş Hanţaru a fost accidentat serios de un adversar în prima repriză a partidei cu HC Buzău şi după un diagnostic preliminar de comoţie cerebrală, în urma loviturii cu capul de podea, a fost transportat la spital cu o ambulanţă. Jucătorul care l-a faultat pe Hanţaru, Vuk Milosevic, a fost eliminat cu cartonaş roşu.

După 9 etape, campioana Dinamo Bucureşti este lider neînvins, cu 27 puncte, urmată în clasament de Steaua Bucureşti 24 şi HCDS Constanţa 22 puncte.
 
Etapa a 10-a programează partide în 13-14 noiembrie.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Handbal

Ultimele articole Toate articolele