Ultima oră
Ipswich Town, în Premier League după 22 de ani de aşteptare Ipswich Town, în Premier League după 22 de ani de aşteptare
Clujenii vor da totul în partida cu Dinamo! Anunţul venit din vestiarul „Şepcilor roşii” Clujenii vor da totul în partida cu Dinamo! Anunţul venit din vestiarul „Şepcilor roşii”
VIDEO | Metz - CSM Bucureşti 29-23. ”Tigroaicele” ratează şi în acest an Final Four-ul Ligii Campionilor VIDEO | Metz - CSM Bucureşti 29-23. ”Tigroaicele” ratează şi în acest an Final Four-ul Ligii Campionilor
Panagiotis Tachtsidis a primit o ofertă inedită Panagiotis Tachtsidis a primit o ofertă inedită
Daniel Pancu a dezvăluit motivul pentru care nu poate semna cu Rapid: „Discuţia durează cinci secunde, nici nu are rost să o începem” Daniel Pancu a dezvăluit motivul pentru care nu poate semna cu Rapid: „Discuţia durează cinci secunde, nici nu are rost să o începem”
CIO a decis o interdicţie de 15 ani pentru şeicul Ahmad al Kuwaitului CIO a decis o interdicţie de 15 ani pentru şeicul Ahmad al Kuwaitului

Rezultatul testului de COVID-19 în cazul Ricardinho a venit! Ce a arătat acesta

Superliga Publicat pe 18 mai 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19365187/2/ricardinho.jpg

Ricardinho, jucătorul echipei FC Voluntari suspect de COVID-19, a primit în sfârşit rezultatul, iar acesta a ieşit negativ. În ultimele zile, s-a vorbit despre posibitatea ca fotbalistul să fie infectat cu noul coronavirus. A efectuat un test la revenirea în ţară, a ieşit pozitiv, dar acela era sigur într-un procent de sub 50%.

Ricardinho a refăcut testul, de data aceasta printr-o procedură mult mai exactă, şi a ieşit negativ. Despre cele întâmplate cu fotbalistul a vorbit şi impresarul Bogdan Apostu. ”Jucătorii nu au interacţionat, nu s-au văzut la faţă. Rezultatele finale vor veni luni, de la ”Matei Balş”. Până atunci, nu trebuie să tragem o concluzie. Au mai fost rezultate în străinătate care la acest test, care nu este recunoscut oficial, au ieşit pozitive, iar la cel care contează au ieşit negative.

Ricardinho a venit de o zi. A venit de la aeroport, a dormit şi a făcut testul. Nu a intrat în contact cu nimeni. Dacă va ieşi pozitiv şi al doilea test, el nu va periclita sănătatea celorlalţi jucători”, a spus Apostu, pentru AntenaSport.


 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele