Ultima oră
Tony are viaţă grea la Poli Iaşi. ”Nu mi-a plăcut jocul nostru!” Tony are viaţă grea la Poli Iaşi. ”Nu mi-a plăcut jocul nostru!”
Remiză dramatică pentru trupa lui Răzvan Lucescu, contra ultimei clasate din play-off Remiză dramatică pentru trupa lui Răzvan Lucescu, contra ultimei clasate din play-off
Peste 400 dintre cei mai puternici ciclişti din sunt aşteptaţi la primul Campionat European de Mountain Bike din România Peste 400 dintre cei mai puternici ciclişti din sunt aşteptaţi la primul Campionat European de Mountain Bike din România
Anne Hathaway, reacţie devenită virală la un gol al echipei Arsenal. Actriţa s-a bucurat în timpul unui interviu Anne Hathaway, reacţie devenită virală la un gol al echipei Arsenal. Actriţa s-a bucurat în timpul unui interviu
Fernando Torres a semnat cu prima echipă de seniori în calitate de antrenor Fernando Torres a semnat cu prima echipă de seniori în calitate de antrenor
Belinda Bencic a devenit mamă Belinda Bencic a devenit mamă

Ricardo Grigore, acord cu FC U Craiova! UPDATE: Fundaşul, prezentat oficial

Dinamo Publicat pe 15 iul 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/20771240/2/ricardo-grigore-fc-u-craiova.jpg

UPDATE vineri (15 iulie), ora 15:04: Clubul FC U Craiova a anunţat, vineri, că a obţinut serviciile fotbalistului Ricardo Grigore.

Ricardo Grigore e achiziţia noastră cu numărul 5 din această perioadă de mercato!”, a precizat gruparea olteană pe Facebook. Grigore a semnat un contract pe trei ani.

Fundaşul central român, în vârstă de 23 ani, a evoluat ultima dată pentru Dinamo şi a bifat, în ultimul sezon, 22 partide în toate competiţiile.


Informaţiile iniţiale 

Ricardo Grigore (23 de ani) va semna cu FC U Craiova! Fundaşul plecat de la Dinamo a confirmat faptul că s-a înţeles cu gruparea din Bănie şi că va fi pregătit de Marius Croitoru. Mutarea urmează să fie oficializată în scurt timp.

Aşa cum era de aşteptat, după cum se ştia de câteva zile, Ricardo Grigore s-a înţeles cu formaţia patronată de familia Mititelu.

Da, urmează să semnez cu Craiova, ne-am înţeles”, a confirmat Ricardo Grigore pentru GSP. Însă, Dinamo va primi o sumă de transfer în urma mutării, de 50.000 de euro.

Fundaşul central este cotat de Transermarkt la suma de 300.000 de euro, iar sezonul trecut a jucat în 22 de meciuri pentru Dinamo şi a reuşit să ofere o pasă de gol.

FC U Craiova, mai puternică după eliberarea lui Adrian Mititelu?

Adrian Mititelu a fost eliberat, miercuri, din închisoare, ca urmare a hotărârii Curţii de Apel Craiova. La ieşire, el a declarat că a făcut închisoare nevinovat şi că speră să i se facă dreptate şi la CEDO.

O să merg şi la echipă, echipa este viaţa mea, pentru echipa asta am făcut multe sacrificii, am cheltuit foarte mulţi bani, am făcut şi închisoare pentru echipa asta şi o să încerc să facem în aşa fel încât cei care au rămas lângă noi, mai puţini, să fie mulţumiţi şi să reuşim să le aducem bucurie. O să vorbim de fotbal zilele următoare”, a spus Mititelu senior.

Patronul echipei FC U Craiova va merge şi mai departe în justiţie, pentru a-şi căuta dreptatea: ”Mereu am sperat, iar acum sper şi la CEDO să se facă dreptate. În toamnă intru pe fond la CEDO, cu nevinovăţia mea şi sunt convins că se va combina cu faptul că am stat 20 de luni în închisoare nevinovat.

Eu cred că sunt mai puternic ca înainte, pentru că greutăţile m-au făcut să devin şi mai puternic. Sunt la curent cu tot ceea ce se întâmplă, merg înainte pe drumul meu şi pe ceea ce mi-am planificat cu mulţi ani în urmă şi sunt aşa cum mă ştiţi, nu m-am schimbat deloc”.

În noiembrie 2020, Curtea de Apel Craiova l-a condamnat pe Adrian Mititelu, patronul FC U Craiova, la trei ani de închisoare cu executare, pentru evaziune fiscală, într-un dosar referitor la transferul lui Mihai Costea de la FC U Craiova la Steaua în 2011.

La 26 mai 2022, fiul lui Adrian Mititelu, Adrian Mititelu Jr., anunţa eliberarea iminentă din închisoare a tatălui său. Curtea Constituţională a României a admis excepţia de neconstitutionalitate a prevederilor art. 155 alin. 1 Cod Penal, excepţie invocată de Adrian Mititelu în data de 20.05.2020 în dosarul in care a fost condamnat total nelegal la pedeapsa privativa de libertate de 3 ani pe care o executa în prezent, a precizat atunci Mititelu Jr.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele