Ultima oră
VIDEO | Corvinul - Mioveni, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. A început partida! VIDEO | Corvinul - Mioveni, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. A început partida!
Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei
Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR” Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR”
Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal" Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal"
VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile! VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile!
Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei

Ricardo Grigore nu mai vrea să rămână la Dinamo. ”Am luat decizia de mult”

Dinamo Publicat de Daian Cutu pe 24 iun 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/20752551/1/gri.jpg

Dinamo s-a reunit azi, luni, pentru pregătirea sezonului de Liga 2, competiţie care va fi LIVE pe programele Prima Sport, dar şi pe aplicaţia PrimaPlay.ro!

Pentru ”câini” continuă problemele de lot. Ricardo Grigore (23 de ani) a dezvăluit că nu vrea să mai rămână la echipă şi a explicat că decizia nu are legătură cu retrogradarea.

”S-au făcut mişcări de trupe. Sunt optimist şi cred că se va rezolva. Nu mai sunt concentrat la club. Eu nu am vrut să plec ca a retrogradat Dinamo, ci am luat decizia de mult. Nici acum nu ne vine să credem că am retrogradat.

Cât despre suma de transfer legată de mine, nu ştiu. Domnul Zăvăleanu este plecat acum în străinătateşi vom vorbi după aceea. Nu cred că va fi o sumă mare, ca toată lumea să fie mulţumită”
, a spus Grigore, pentru DigiSport.

  • Fundaşul central este cotat de Transfermarkt la suma de 300.000 de euro.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele