Ultima oră
Dan Şucu a reacţionat! Ce a spus acţionarul majoritar de la Rapid despre demisia lui Daniel Niculae Dan Şucu a reacţionat! Ce a spus acţionarul majoritar de la Rapid despre demisia lui Daniel Niculae
Şoc la Rapid! Daniel Niculae şi-a dat demisia Şoc la Rapid! Daniel Niculae şi-a dat demisia
Cachin a primit un suvenir de la Nadal după ce a pierdut în faţa spaniolului la Madrid Cachin a primit un suvenir de la Nadal după ce a pierdut în faţa spaniolului la Madrid
Marian Iancu şi-a anunţat revenirea în fotbal! Marian Iancu şi-a anunţat revenirea în fotbal!
Francis Ngannou a transmis un mesaj tulburător după moartea fiului său Francis Ngannou a transmis un mesaj tulburător după moartea fiului său
Florinel Coman are o ofertă de nerefuzat | EXCLUSIV Florinel Coman are o ofertă de nerefuzat | EXCLUSIV

Rio Ferdinand, scut în jurul lui De Gea. "Cine deţine calităţi de mare portar în acest moment, de clasă mondială, pentru Manchester United?!”

Manchester United Publicat de Daian Cutu pe 21 iul 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38268/19427838/1/de-gea.jpg

Fostul mare fundaş al celor de la Manchester United, Rio Ferdinand îl apără pe David de Gea, care a intrat în dizgraţiile conduceri şi ale fanilor, după gafele din ultimele etape, care îi pot face pe ”diavoli” să piardă locul de Champions League.

"Cine deţine calităţi de mare portar în acest moment, de clasă mondială, pentru Manchester United? Singurul pe care îl văd este Jan Oblak. Dar poţi să-l scoţi de acolo de la Atletico Madrid?

Şi dacă ai putea, câţi bani ai fi dispus să cheltuieşti? O sumă obscenă! Aş recomanda să se continue cu De Gea", a declarat Ferdinand.

Roy Keane, o altă fostă mare glorie a lui United l-a criticat în termeni duri pe David de Gea, portarul ”diavolilor”, pe care îl acuză de golul primit mult prea uşor.

„Sunt şocat de golul pe care De Gea l-a primit! Am văzut mult fotbal de-a lungul anilor şi să iei acel gol... Sunt foarte nervos! M-am săturat de acest portar! I-aş fi dat nişte pumni la pauză! Nu am niciun dubiu în privinţa asta.

Acea intervenţie era una normală pentru un portar de nivel internaţional. Nu am mai văzut niciodată un goalkeeper atât de supraevaluat. Sunt consternat!”
, a spus Keane, în studio-ul Sky Sports.

mail-share icon Email
viewscnt