Ultima oră
”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm! ”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm!
VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia
VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League
VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion
VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea” VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea”
VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă” VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă”

Rivala lui Manchester City l-a refuzat pe Haaland! ”Am cerut doar patru milioane de lire sterline pentru Haaland, însă n-au dorit să-l semneze”

Manchester United Publicat de Ovidiu Neacşu pe 13 mai 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38268/21123363/1/profimedia-0774777837.jpg

Manchester United a avut ocazia să îl transfer pe Erling Haaland, dar au refuzat să o facă. Ole Gunnar Solskjaer l-a recomandat pe norvegian, dar transferul nu s-a întâmplat.

Ole Gunnar Solskjaer, fostul antrenor al lui United în perioada 2018 - 2021, a dezvăluit pentru The Sun faptul că a vrut să îl aducă pe Haaland la Manchester United. Cel care avea să îl înlocuiască pe Mourinho pe banca ”diavolilor roşii” în 2018, l-a recomandat pe atacantul norvegian pe vremea când acest făcea furori la Molde.

Legendarul atacant al lui Manchester United îi fusese antrenor lui Haaland, iar acesta ştia foarte bine ce calităţi are atacantul, care marcase 20 de goluri în 50 de partide, la doar 17 ani. Suma pe care o cerea echipa norvegiană era una infimă faţă de cota lui Erling din acest moment, 4 milioane de lire sterline.

”Am contactat-o pe United cu şase luni înainte să preiau echipa ca interimar şi le-am spus că îl pot aduce pe acest atacant, numai că nu au vrut să mă asculte. Am cerut doar patru milioane de lire sterline pentru Haaland, însă n-au dorit să-l semneze", a dezvăluit Ole Gunnar Solskjaer, pentru sursa citată.

Noroc mergând în partea greşită a Manchester-ului

”Când am semnat cu City, m-a felicitat şi mi-a urat «noroc mergând în partea greşită a Manchester-ului». Mai vorbim uneori, pentru că se ştie ce impact uriaş a avut asupra carierei mele când jucam la Molde. E un tip grozav", a dezvăluit Erling pentru Manchester Evening News.

  • Haaland a reuşit 51 de goluri în 47 de partide în toate competiţiile, în tricoul lui Manchester City
  • 170 de milioane de euro este cota lui Erling Haaland, conform Transfermarkt.com
mail-share icon Email
viewscnt