Ultima oră
Tony obţine un succes crucial pentru Poli Iaşi. ”Am fost mai buni, am avut mai multe ocazii” Tony obţine un succes crucial pentru Poli Iaşi. ”Am fost mai buni, am avut mai multe ocazii”
Garbine Muguruza şi-a anunţat retragerea din activitate: “Povestea mea în acest sport a fost fantastică” Garbine Muguruza şi-a anunţat retragerea din activitate: “Povestea mea în acest sport a fost fantastică”
Vocile drumului către EURO 2024, premiate de APS. Emil Grădinescu şi Costi Mocanu, copleşiţi de emoţie Vocile drumului către EURO 2024, premiate de APS. Emil Grădinescu şi Costi Mocanu, copleşiţi de emoţie
Dan Petrescu schimbă radical lotul lui CFR la vară. Nume grele vor fi OUT Dan Petrescu schimbă radical lotul lui CFR la vară. Nume grele vor fi OUT
VIDEO | FCU Craiova - Dinamo 0-1, în direct la Prima Sport 1! Milanov deschide scorul VIDEO | FCU Craiova - Dinamo 0-1, în direct la Prima Sport 1! Milanov deschide scorul
China, în centrul unui scandal de dopaj la nataţie China, în centrul unui scandal de dopaj la nataţie

Rivaldinho rămâne în Superliga şi va face trecerea de la Craiova către altă echipă cu pretenţii

CS Universitatea Craiova Publicat de Daian Cutu pe 8 mai 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38230/21118301/1/rivaldinho.jpg

Rivaldinho (28 de ani), plecat recent de la Universitatea Craiova, zilele trecute, înainte ca sezonul de SuperLiga României să se termine, îşi doreşte să continue în ţara noastră! Brazilianul va juca sub comanda lui Gică Hagi, la Farul!.

Finanţatorul oltenilor, Mihai Rotaru a explicat că Rivaldinho este un fotbalist implicat, care se antrena foarte bine la Craiova şi e sigur că mutarea la Farul îi va fi de bun augur.

”Este un tip extrem de ambiţios cu o mentalitate din neam. Se antrenează extraordinar ca dovadă cred că îl va lua Gică Hagi, îl va ajuta. Într-adevăr, el era a treia opţiune la momentul respectiv din ceea ce s-a întâmplat pe teren în sensul în care au jucat Markovic sau Elvir Koljic.

Putea să mai stea o lună să mai ia nişte bani, mai avea contract doi ani de zile, dar a zis că renunţă, dar vreau să vă rog să reziliez pentru că vă iau banii degeaba, la modul acesta. Nu le ştiu pe dinafară, dar ştiţi foarte bine cum e la Universitatea Craiova. (n.r. minim 10.000 de euro avea?) Da. Cred că da”
, a explicat Rotaru, pentru Fanatik.

Cotat acum la 500.000 de euro, Rivaldinho a venit prima dată în campionatul României în 2017, la Dinamo, iar ulterior a îmbrăcat şi tricoul celor de la Farul. Brazilianul a îmbrăcat înaintea venirii la Universitatea Craiova tricoul formaţiei KS Cracovia, grupare la care a reuşit să câştige Cupa şi Supercupa Poloniei.

De asemenea, brazilianul are trofee câştigate şi în România: Cupa Ligii cu Dinamo şi Cupa României cu Viitorul. Pentru U. Craiova a bifat 27 de meciuri, a marcat un gol şi a oferit trei pase decisive.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri