Ultima oră
Spania - Italia 1-0. Diferenţa a fost făcută de un autogol Spania - Italia 1-0. Diferenţa a fost făcută de un autogol
VIDEO | Angel Reese a scris istorie în WNBA VIDEO | Angel Reese a scris istorie în WNBA
S-au înţeles! LA Lakers are un nou antrenor S-au înţeles! LA Lakers are un nou antrenor
Verdict ciudat. Florin Răducioiu, impresionat de o naţională care continuă să dezamăgească. ”O echipă pe care o apreciez mult” Verdict ciudat. Florin Răducioiu, impresionat de o naţională care continuă să dezamăgească. ”O echipă pe care o apreciez mult”
Serbia ameninţă că ar putea părăsi Euro 2024 din cauza scandărilor Serbia ameninţă că ar putea părăsi Euro 2024 din cauza scandărilor
"Puteam fi mai buni cu şi fără minge”. Kane, supărat după remiza cu Danemarca "Puteam fi mai buni cu şi fără minge”. Kane, supărat după remiza cu Danemarca

Robert Bădescu a semnat!

Rapid Publicat de Daian Cutu pe 27 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/21607278/1/badescu.jpg

FC Rapid a anunţat că a prelungit contractul lui Robert Bădescu, unul dintre jucătorii tineri cu o evoluţie foarte bună în sezonul trecut.

În vârstă de 19 ani, Robert a semnat un contract nou, pe trei sezoane, cu opţiune de prelungire pentru încă doi ani.

„Sunt foarte fericit pentru oportunitatea de a continua dezvoltarea la Rapid, un club de care m-am ataşat foarte mult. Încrederea oferită de cei din club este foarte importantă pentru mine şi îmi doresc să îi răsplătesc pe cei care mi-au oferit această şansă prin evoluţiile mele bune. Sper să reuşim să obţinem performanţe mari împreună”, a declarat fundaşul giuleştean.

În sezonul 2023/2024, cel poreclit „Speedy” a evoluat în cinci meciuri, reuşind să înscrie o dată, chiar în partida de debut, contra arădenilor de la UTA (4-1).

De asemenea, tot în stagiunea trecută, Robert a jucat în 16 meciuri pentru formaţia de tineret, pentru care a marcat patru goluri.

Bădescu a venit la Rapid în vara anului 2022, de la Academia Prosport (Clinceni), şi este internaţional de juniori, având prezenţe la România U17, U18 şi U19.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rapid

Ultimele articole Toate articolele