Ultima oră
Constantin Budescu, OUT de la Farul Constantin Budescu, OUT de la Farul
S-a schimbat arbitrul pentru FCSB - Rapid! Kovacs, „retrogradat” după Barcelona - PSG. Cine va fi la centrul partidei de pe „Arena Naţională” S-a schimbat arbitrul pentru FCSB - Rapid! Kovacs, „retrogradat” după Barcelona - PSG. Cine va fi la centrul partidei de pe „Arena Naţională”
Scoţienii au făcut anunţul! Ianis Hagi, pe picior de plecare: „Pare inevitabil” Scoţienii au făcut anunţul! Ianis Hagi, pe picior de plecare: „Pare inevitabil”
Curăţenie totală la Universitatea Craiova după venirea lui Gâlcă! Doar 5 jucători sunt de neatins Curăţenie totală la Universitatea Craiova după venirea lui Gâlcă! Doar 5 jucători sunt de neatins
Guvernul american va despăgubi gimnastele care au fost victimele lui Larry Nassar Guvernul american va despăgubi gimnastele care au fost victimele lui Larry Nassar
Moment inedit în Conference League! A primit două cartonaşe galbene,dar nu a fost eliminat Moment inedit în Conference League! A primit două cartonaşe galbene,dar nu a fost eliminat

Robert Lewandowski ar putea primi Balonul de Aur! Ce a declarat redactorul-şef al France Football

Staruri din fotbal Publicat de Răzvan Cîrceag pe 30 nov 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38211/20487131/1/profimedia-0645553195.jpg

Lionel Messi şi-a trecut în palmares al 7-lea Balon de Aur, totodată fiind şi cel mai contestat. Au existat multe reproşuri şi când argentinianul a câştigat în faţa lui Virgil van Dijk, însă în acest an, reacţiile negative au fost ca o avalanşă. 

Pascal Ferre, redactorul-şef al France Football - publicaţia care acordă prestigiosul trofeu -, a oferit o primă declaraţie pe fondul acestor reacţii şi a dat de înţeles că atacantul polonez ar putea fi remunerat pentru sezonul 2020. 

„Nu trebuie să ne grăbim cu această decizie. Trebuie să ne gândim foarte bine mai mult timp. Nu putem fi siguri că Robert Lewandowski ar fi câştigat Balonul de Aur anul trecut pentru că nu a existat un vot”, a declarat Ferre, potrivit Goal. 

Messi are aceeaşi părere şi a solicitat acelaşi lucru, în momentul când a ridicat trofeul: „Robert, este o onoare să mă bat pentru trofeu alături de tine, tu l-ai meritat anul trecut. Sper că France Football ţi-l va oferi, pentru că îl meriţi'” 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri