Ultima oră
Cine ar trebui să apare la EURO? Verdict clar dat: ”El are o mare problemă la centrări!” | VIDEO EXCLUSIV

Cine ar trebui să apare la EURO? Verdict clar dat: ”El are o mare problemă la centrări!” | VIDEO EXCLUSIV
E gata! Cine va arbitra derby-ul FCSB – Farul. Echipa lui Becali poate câştiga titlul

E gata! Cine va arbitra derby-ul FCSB – Farul. Echipa lui Becali poate câştiga titlul
Romario s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani: "Sunt rupt de oboseală, o să vină targa să mă ia"

Romario s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani: "Sunt rupt de oboseală, o să vină targa să mă ia"
Seară de Cannes la Cinemaraton dedicată regizorului Cristian Mungiu Seară de Cannes la Cinemaraton dedicată regizorului Cristian Mungiu
E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!” E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!”
Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech

Robert Lewandowski forţează plecare de la Bayern Munchen . "Voi pleca pentru că îmi doresc provocări noi în viaţă”

Bundesliga Publicat de Ovidiu Neacşu pe 7 iun 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38119/20732594/1/lewandowski.jpg

Robert Lewandowski a anunţat la finalul sezonului că o va părăsi pe Bayern Munchen. Atacantul de 33 de ani a dat mai multe detalii despre situaţia sa într-un interviu realizat recent.

Lewandowski a dat de înţeles că nu îşi va schimba decizia de a pleca de la Bayern. Acesta a oferit un interviu pentru presa din Polonia în care a dezvăluit că ia în calcul un singur club şi a dat de înţeles că este vorba de FC Barcelona

"Lista cluburilor interesate de mine nu este foarte lungă. Se vorbeşte foarte mult despre un anume club. Nu iau în considerare alte oferte. Am deja o casă în Spania şi vorbesc puţin limba spaniolă", a spus Lewandowski pentru publicaţia Onet Sport.

Atacantul de 33 de ani a spus că îşi doreşte noi provocări în carieră. Acest a explicat şi ce l-a făcut să ia această decizie, dar nu a oferit foarte multe detalii. 

"Voi pleca pentru că îmi doresc provocări noi în viaţă. La Bayern nu au vrut să mă asculte până la capăt. Ceva în mine a dispărut. Până la urmă, nu îmi pot imagina ce s-a petrecut în ultimele luni", a spus polonezul.

Conducătorii lui Bayern Munchen au declarat în mai multe rânduri că nu îl vor ceda pe omul lor de gol, invocând de fiecare dată că mai are un an de contract şi trebuie să îl respecte. Lewandowski a răspuns acestor declaraţii şi crede că bavarezii nu îl vor obliga să rămână.

"Ce fel de jucător ar vrea să mai vină la Bayern dacă ştie că aşa ceva i se poate întâmpla şi lui? Unde sunt loialitatea şi respectul? Mereu am fost pregătit, am petrecut 8 ani frumoşi aici, am cunoscut o mulţime de oameni minunaţi şi aş vrea să rămână aşa.

Loialitatea şi respectul sunt mai importante decât munca. Cea mai bună cale este să găsim o soluţie împreună", a mai spus polonezul.

  • Robert Lewandowski a petrecut 8 ani la echipa din Bavaria, unde a reuşit să 334 de goluri în 373 de partide.
  • Acesta a câştigat cu Bayern Munchen 8 titluri în Bundesliga şi trofeul UEFA Champions League în 2020.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Bundesliga

Ultimele articole Toate articolele