Ultima oră
Tun financiar dat de CFR Cluj! Clubul de top din Premier League a pus pe masă 3,5 milioane de euro pentru jucător: ”Este un fotbalist modern!”

Tun financiar dat de CFR Cluj! Clubul de top din Premier League a pus pe masă 3,5 milioane de euro pentru jucător: ”Este un fotbalist modern!”
VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Oaspeţii au egalat cu o super reuşită VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Oaspeţii au egalat cu o super reuşită
Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză de Fotbal pentru o nouă serie de infracţiuni legate de pariuri

Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză de Fotbal pentru o nouă serie de infracţiuni legate de pariuri
Situaţie fără precedent în fotbalul românesc! CSA Steaua trece pe modul „incognito” Situaţie fără precedent în fotbalul românesc! CSA Steaua trece pe modul „incognito”
Volei Alba Blaj, a treia semifinalistă a Diviziei A la volei feminin Volei Alba Blaj, a treia semifinalistă a Diviziei A la volei feminin
CSM Bucureşti, rezultat surprinzător pe teren propriu  în etapa a XX-a a Ligii Naţionale CSM Bucureşti, rezultat surprinzător pe teren propriu în etapa a XX-a a Ligii Naţionale

Robert Lewandowski şi-ar fi dat acordul pentru transferul la Barcelona. UPDATE: Mutarea are şanse de reuşită. Catalanii, ofertă de 50 de milioane de euro

Bayern Munchen Publicat pe 8 iul 2022
mail-share icon Email

Robert Lewandowski (33 de ani) ar fi spus da unui transfer la Barcelona, chiar dacă mai are contract cu Bayern Munchen până în vara anului următor. Bavarezii nu vor să îşi lase golgheterul să plece atât de uşor şi au refuzat toate ofertele catalanilor de până acum.

UPDATE vineri (8 iulie), ora 10:23: Barcelona nu renunţă şi mai face o propunere de transfer pentru Lewandowski. Conform presei din Spania, catalanii au trimis o ofertă de aproximativ 50 de milioane de euro către Bayern Munchen, iar acum aşteaptă răspunsul. Dacă este corectă suma, atunci sunt şanse ca transferul să se facă.

Bayern trebuie respectată. Am făcut o ofertă pentru un jucător şi aşteptăm un răspuns. Sperăm să fie un răspuns pozitiv”, a declarat Joan Laporta.


UPDATE miercuri (29 iunie), ora 12:24: Barcelona i-a făcut o nouă ofertă lui Bayern Munchen pentru Robert Lewandowski, iar polonezul speră că cele două cluburi se vor înţelege în cele din urmă. Conform jurnalistului Fabrizio Romano, oferta Barcelonei este de 40 de milioane plus bonusuri de performanţă.

Catalanii nu vor să dea mai mult pe atacantul polonez, care va împlini în curând 34 de ani. Aceeaşi sursă confirmă că Lewandowski şi agentul său sunt dispuşi să o aştepte pe Barcelona, având încredere în preşedintele ”blaugrana”, Joan Laporta.

_______________________________________________________________________________________________________________________________________________________

UPDATE joi (23 iunie), ora 22:13: Barcelona are probleme mari de tot cu banii, iar din acest motiv nici nu poate să îl transfere pe Lewandowski. A făcut oferte de-a dreptul jenante pentru Bayern Munchen, pentru transferul atacantului polonez, care, aşa cum era de aşteptat, au tot fost refuzate.

În primă fază, Barcelona a oferit 30 de milioane de euro, apoi 32 de milioane de euro plus bonusuri în valoare de cinci milioane de euro. Ambele au fost refuzate, dar şi propunerea de 35 de milioane de euro plus bonusuri este pe cale să fie declinată, conform ultimelor informaţii.

”Barcelona a trimis o nouă ofertă pentru Robert Lewandowski, aşa cum era de aşteptat după ce jucătorul i-a anunţat pe cei de la Bayern că prioritatea lui este să ajungă la Barca în această vară.

35 de milioane de euro plus bonusuri este oferta Barcelonei, dar acum surse din interiorul lui Bayern Munchen cred că tot nu este suficient”, a anunţat jurnalistul italian Fabrizio Romano.


UPDATE vineri (3 mai), ora 17:57: O variantă incredibilă a apărut în presa internaţională, în privinţa trecerii lui Lewandowski la Barcelona. Polonezul ar lua în calcul optarea pentru activarea paragrafului din regulamentul FIFA care prevede faptul că orice jucător trecut de 28 de ani poate cere ruperea înţelegerilor pe termen lung cu clubul.

Până acum, punctul din regulamentul FIFA nu a fost activat de vreun fotbalist, dar ar fi o lovitură dură pentru Bayern Munchen dacă acest lucru se va întâmpla. Bavarezii s-ar alege cu doar 28 de milioane de euro, salariul fotbalistului pe un sezon, mai puţin chiar decât a oferit Barcelona pentru ca mutarea să se facă, 32 de milioane de euro.


UPDATE vineri (20 mai), ora 19:53: Posibilitatea ca Barcelona să îl transfere pe Lewandowski e mică, mai ales că Javier Tebas, preşedintele La Liga, a afirmat public că formaţia roş-albastră are peste 500 de milioane de euro pierderi în ultimii doi ani.

”Trebuie să se întâmple şi alte lucruri care nu ştiu dacă se vor întâmpla. Chestia cu Barca Estudios... În bugetul lor aveau vânzarea Barca Estudios pe care nu o văd. Cifrele sunt foarte simple, da. Au peste 500 de milioane de euro pierderi în ultimii doi ani. Trebuie să le recuperezi pentru a-l putea semna pe Lewandowski.

Mai are un an contract la Bayern, salariul lui Lewandowski, plus suma pe care o vrea Bayern, îmi dau senzaţia că nu îl văd în prezent la FC Barcelona”, a declarat Javier Tebas pentru Marca


UPDATE marţi (17 mai), ora 19:20: Potrivit ultimelor informaţii, Bayern cere 30 de milioane de euro în schimbul atacantului polonez, chiar dacă acesta vrea să plece gratis şi să semneze în astfel de condiţii cu Barcelona. La pândă stă Chelsea, care aşteaptă un pas greşit în negocierile dintre Barcelona şi Bayern sau Lewandowski şi Barcelona, pentru a putea veni, apoi, cu ofertă clară.


UPDATE marţi (3 mai), ora 16:25: Preşedintele de onoare al clubului bavarez, Uli Hoeness, a oferit o reacţie cel puţin interesantă în contextul celor întâmplate în ultima perioadă, când s-a vorbit despre faptul că atacantul bavarezilor va semna, până la urmă, la Barcelona. Conducătorul campioanei Germaniei a afirmat că polonezul va juca, în cele din urmă, tot la echipa pe care o reprezintă.

Sunt 100% sigur că Robert Lewandowski va juca la Bayern Munchen în sezonul viitor. Pentru că are un contract. Pur şi simplu”, a afirmat Uli Hoeness.


UPDATE luni (2 mai), ora 9:30: Fie că vrea să ţină ascunsă partea legată de negocieri cu Lewandowski sau altul ar fi motivul, Barcelona neagă faptul că ar fi intrat în discuţii cu agentul atacantului polonez. Declaraţia a fost oferită de Mathieu Alemany, directorul sportiv al catalanilor:

Nu îmi place să vorbesc despre negocieri. Vă pot asigura că nu a existat o întâlnire cu reprezentantul lui Lewandowski. Când un jucător se află sub contract, prima dată ne adresăm clubului său”.


UPDATE marţi (12 aprilie), ora 19:20: Mai nou, Bayern Munchen ar cere între 70 şi 80 de milioane de euro pentru Lewandowski, deşi zilele trecute era speculată suma de 60 de milioane de euro. Rămâne să vedem dacă Barcelona va fi de acord cu plata, în condiţiile în care în presa din Spania au apărut informaţii conform cărora catalanii nu vor să ofere mai mult de 50 de milioane de euro.


UPDATE sâmbătă (9 aprilie), ora 13:34: Conform ultimelor informaţii, agentul jucătorului polonez a început să discute cu cele două cluburi, pentru ca mutarea să se facă de la finalul acestui sezon, În acest moment, există o diferenţă între ceea ce oferă Barcelona şi ce cere Bayern Munchen.

Catalanii sunt gata să ofere cel mult 50 de milioane de euro, în timp ce campioana Germaniei vrea ceva mai mult, cu 10 milioane peste banii pe care îi dă Barcelona, 60 de milioane de euro.


Ştirea iniţială

Se pare că Lewandowski vrea să schimbe campionatul, luând tot ce se putea alături de gruparea bavareză. Pare că s-a plafonat, chiar dacă în continuare e om de bază în primul 11, dar un transfer la Barcelona nu pare, la prima vedere, o alegere inspirată. Rămâne de văzut dacă aşa stau lucrurile, după cum notează chiar şi jurnaliştii de la Sport.

Robert Lewandowski ar putea pleca de la Bayern Munchen vara care vine, lucru confirmat, oarecum, şi de el. Atacantul polonez mai are contract cu bavarezii până în vara anului următor şi a afirmat că ia în calcul orice variantă în ceea ce priveşte viitorul său, atât prelungirea, cât şi alegerea unei alte echipe.

Lewandowski: ”Sunt deschis la orice”

Lewandowski pare pregătit să şi plece de la Bayern Munchen, după aproape opt ani în tricoul alb-roşu. La 33 de ani, fotbalistul din Polonia poate că se gândeşte deja la un alt contract, cu alt club.

”Sunt deschis la orice. Dar nu vreau să vorbesc, acum, despre acest subiect. Este important pentru mine să mă pot concentra pe jocul meu, pe ceea ce se poate întâmpla în următorul meci al lui Bayern. Tot ceea ce ţine de contracte este o problemă secundară”, a delclarat polonezul pentru Sky Sport Germania, citat de as.com.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Bayern Munchen

Ultimele articole Toate articolele