Ultima oră
Spania - Italia 1-0. Diferenţa a fost făcută de un autogol Spania - Italia 1-0. Diferenţa a fost făcută de un autogol
VIDEO | Angel Reese a scris istorie în WNBA VIDEO | Angel Reese a scris istorie în WNBA
S-au înţeles! LA Lakers are un nou antrenor S-au înţeles! LA Lakers are un nou antrenor
Verdict ciudat. Florin Răducioiu, impresionat de o naţională care continuă să dezamăgească. ”O echipă pe care o apreciez mult” Verdict ciudat. Florin Răducioiu, impresionat de o naţională care continuă să dezamăgească. ”O echipă pe care o apreciez mult”
Serbia ameninţă că ar putea părăsi Euro 2024 din cauza scandărilor Serbia ameninţă că ar putea părăsi Euro 2024 din cauza scandărilor
"Puteam fi mai buni cu şi fără minge”. Kane, supărat după remiza cu Danemarca "Puteam fi mai buni cu şi fără minge”. Kane, supărat după remiza cu Danemarca

Roberto de Zerbi a plecat de la Brighton, dar speră să rămână în Premier League

Premier League Publicat de Daian Cutu pe 20 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38266/21598764/1/profimedia-0808956741.jpg

Antrenorul italian al echipei Brighton, Roberto de Zerbi, a declarat că nu are deocamdată nicio ofertă, dar speră să rămână în campionatul englez.

"A fost una dintre cele mai frumoase experienţe din viaţa mea. Sper să lucrez din nou în Premier League, nu ştiu când şi unde, dar a fost o onoare", a explicat antrenorul italian în vârstă de 44 de ani.

Roberto de Zerbi a condus pentru ultima oară pe Brighton în meciul de duminică, cu Manchester United, scor 0-2, din ultima etapă a Premier League.

Sub conderea italianului din vara anului 2022, Brighton a ocupat locul 6 în primul sezon, iar acum a încheiat pe poziţia a 11-a în clasament.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Premier League

Ultimele articole Toate articolele