Ultima oră
Anunţul făcut de Dan Şucu înaintea partidei cu Universitatea Craiova. ”Echipa are nevoie de noi!” Anunţul făcut de Dan Şucu înaintea partidei cu Universitatea Craiova. ”Echipa are nevoie de noi!”
Pleacă Rrahmani din Giuleşti? Bergodi a făcut anunţul pe care toţi fanii Rapidului îl aşteptau Pleacă Rrahmani din Giuleşti? Bergodi a făcut anunţul pe care toţi fanii Rapidului îl aşteptau
Au bătut palma! Manchester City a realizat un transfer ce va intra în istorie Au bătut palma! Manchester City a realizat un transfer ce va intra în istorie
Discuţia dintre Edi Iordănescu şi Mircea Lucescu. ”Am ascultat, nu am intervenit în discuţia lor” Discuţia dintre Edi Iordănescu şi Mircea Lucescu. ”Am ascultat, nu am intervenit în discuţia lor”
Irina Begu s-a calificat în sferturi la primul turneu de la revenirea pe teren Irina Begu s-a calificat în sferturi la primul turneu de la revenirea pe teren
Răzvan Marin, promisiune pentru suporterii naţionalei! "O vom lua de la capăt" Răzvan Marin, promisiune pentru suporterii naţionalei! "O vom lua de la capăt"

Roberto Firmino a luat decizia! Cu ce echipă va semna unul dintre cei mai importanţi oameni a lui Klopp

Liverpool Publicat de Ovidiu Neacşu pe 21 ian 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38271/20990312/1/profimedia-0737005550.jpg

Roberto Firmino mai are contract cu Liverpool până în iulie 2023 şi a luat decizia cu privire la viitorul său.

Atacantul brazilian a avut un strat de sezon excelent la gruparea antrenată de Jurgen Klopp, dar a fost indisponibil după reluarea competiţiilor în Anglia, din cauza unei accidentări. Cu toate acestea se pare că Firmino are şanse mari să continue la Liverpool, iar ”cormoranii” discută prelungirea contractului cu jucătorul. 

Scăderea de formă din ultimii ani a brazilianului a făcut ca rolul său în echipă să nu mai fie la fel de important ca în sezoanele în care făcea senzaţie alături de Salah şi Mane, în unul dintre cele mai tari ”tridente” ofensive.

Firmino reuşea în stagiunea trecută doar 5 goluri şi 4 assist-uri, în 20 de meciuri jucate în Premier League, în timp ce în acest sezon are 7 reuşite şi 3 pase de gol în 13 partide disputate în Premier League.

Firmino îşi doreşte să rămână la Liverpool

Brazilianul nu are niciun gând de a părăsi gruparea de pe ”Anfield” şi şi-a manifestat dorinţa de a-şi prelungi contractul. Fabrizio Romano, reputatul jurnalist italian, a dezvăluit că Liverpool i-a oferit o prelungire pe termen scurt şi se află în discuţii cu jucătorul.

”E fantastic să joci fotbal la un nivel atât de mare aici cu jucători grozavi. Sunt foarte fericit aici şi vreau să rămân şi să ajut Liverpool”, a precizat Roberto Firmino, citat de jurnalistul sportiv, Fabrizio Romano.

mail-share icon Email
viewscnt

Liverpool

Ultimele articole Toate articolele