Ultima oră
”E foarte greu. Zici că suntem blestemaţi”. Amzăr nu îşi explică situaţia de la Dinamo ”E foarte greu. Zici că suntem blestemaţi”. Amzăr nu îşi explică situaţia de la Dinamo
 EXCLUISV | Pleşca a taxat-o imediat pe Dinamo, după egalul cu Voluntari. „E inacceptabil! Dacă retrogradează e pe mâna lor” EXCLUISV | Pleşca a taxat-o imediat pe Dinamo, după egalul cu Voluntari. „E inacceptabil! Dacă retrogradează e pe mâna lor”
Voluntariul e tare la volei! Echipa de fete e campioană în premieră Voluntariul e tare la volei! Echipa de fete e campioană în premieră
VIDEO | Dinamo - FC Voluntari 1-1! Ilfovenii pleacă cu un punct mare de pe „Arcul de Triumf” VIDEO | Dinamo - FC Voluntari 1-1! Ilfovenii pleacă cu un punct mare de pe „Arcul de Triumf”
Bogdan Andone, sancţionat drastic de Comisia de Disciplină după eliminarea de la meciul cu Dinamo Bogdan Andone, sancţionat drastic de Comisia de Disciplină după eliminarea de la meciul cu Dinamo
ULTIMĂ ORĂ | A fost anunţat programul etapei a 9-a din play-off şi play-out. Cinci meciuri vor avea loc de la aceaaşi oră ULTIMĂ ORĂ | A fost anunţat programul etapei a 9-a din play-off şi play-out. Cinci meciuri vor avea loc de la aceaaşi oră

Robin Le Normand a obţinut cetăţenia spaniolă şi ar putea fi selecţionat pentru ”La Roja”

Fotbal Internațional Publicat de Daian Cutu pe 24 mai 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/21134394/1/normand.jpg

Fundaşul central Robin Le Normand, jucătorul clubului spaniol Real Sociedad, a obţinut oficial miercuri cetăţenia spaniolă. Le Normand ar putea evolua acum pentru naţionala Spaniei.

Robin Le Normand a început procesul de naturalizare în luna februarie a acestui an, iar miercuri fundaşul lui Real Sociedad a obţinut oficial cetăţenia spaniolă, conform Buletinului oficial de stat al Spaniei, apărut miercuri dimineaţă. Jucătorul născut în Franţa face un sezon foarte bun cu clubul său, care se apropie tot mai mult de calificarea în Liga Campionilor pentru sezonul viitor.

Robin Le Normand (26 de ani) este acum eligibil pentru selecţionata Spaniei, dar şi pentru cea a Franţei. El nu a jucat niciodată pentru o selecţionată franceză.

Le Normand evoluează la Real Sociedad din anul 2016, iar din anul 2018 face parte din prima echipă a bascilor, alături de care a cucerit Cupa Spaniei în anul 2020.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri