Ultima oră
VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi
Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea” Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea”
”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri ”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri
Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”

Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”
Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm” Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm”
Neluţu Varga s-a săturat! Patronul CFR-ului, decizie de ultimă oră după ce se înţelese cu Dan Petrescu

Neluţu Varga s-a săturat! Patronul CFR-ului, decizie de ultimă oră după ce se înţelese cu Dan Petrescu

Roland Garros | Gabriela Ruse, învinsă de Mertens în primul tur la Roland Garros. Ce românce joacă luni la French Open

Tenis Publicat pe 22 mai 2022
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38122/20715095/1/elena-gabriela-ruse-fb-fr-tenis.jpg


Jucătoarea Gabriela Ruse, locul 52 mondial, a fost eliminată, duminică, de sportiva belgiană Elise Mertens, locul 33 WTA şi cap de serie 31, în primul tur al turneului de grand slam de la Roland Garros.
 
Mertens s-a impus cu scorul de 6-3, 6-1, într-o oră şi 16 minute.
 
Tot duminică, Sorana Cîrstea, locul 27 WTA şi cap de serie numărul 26, s-a calificat în turul al doilea, învingând-o cu scorul de 6-3, 6-3 pe germana Tatjana Maria, locul 105 WTA. Cîrstea va evolua în manşa următoare cu americanca Sloane Stephens, locul 64 WTA.
 
Premiul pentru participarea în primul tur la simplu este de 62.000 de euro şi 10 puncte. Calificarea în turul secund este recompensată cu un premiu de 86.000 de euro şi cu 70 de puncte WTA.
 
Luni, la Roland Garros vor juca Irina Begu în compania italiencei Jasmine Paolini (meciul 4 de pe terenul 5) şi Ana Bogdan cu favorita 15, Victoria Azarenka, în primul meci de pe terenul 14.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Tenis

Ultimele articole Toate articolele