Ultima oră
VIDEO | Corvinul - Mioveni, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Gazdele au marcat de două ori în trei minute VIDEO | Corvinul - Mioveni, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Gazdele au marcat de două ori în trei minute
Cine va arbitra partida care poate decide campioana din Superliga, Sepsi - Universitatea Craiova Cine va arbitra partida care poate decide campioana din Superliga, Sepsi - Universitatea Craiova
Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei
Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR” Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR”
Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal" Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal"
VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile! VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile!

Roland Niczuly, din nou cel mai bun jucător al celor de la Sepsi. ”Am făcut un meci modest, dar mă bucur că am reuşit să-mi ajut echipa”

Sepsi OSK Publicat de Daian Cutu pe 13 sep 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38234/20393473/1/nicz.jpg

În ultimul meci al etapei din Casa Liga 1, Universitatea Craiova a terminat la egalitate pe teren propriu, contra celor de la Sepsi Sfântu-Gheorghe. Fofana a deschis scorul pentru covăsnenii, iar Gustavo a restabilit egalitatea. Ambele reuşit au provenit din poziţii suspecte de ofside.

Laurenţiu Reghecampf putea bifa al treilea succes consecutiv de când i-a preluat pe olteni, dar Gustavo a ratat un penalty în minutul 80. Brazilianul a executat modest, iar Niczuly a reuşit să respingă.

”Am avut un meci foarte greu, ştiam ce ne aşteaptă. Am pregătit meciul, dar se pare că nu ne-a ieşit. Am făcut un meci modest, dar mă bucur că am reuşit să-mi ajut echipa.

Am făcut o vizionare cu antrenorii de la portari, mi-a rămas în minte penalty-ul ratat cu CFR, când Arlauskis a apărat în partea lui dreaptă. Am văzut multe penalty-uri executate de Gustavo, a fost şi inspiraţia de moment”,
a declarat Roland Niczuly, la flash-interviuri.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Sepsi OSK

Ultimele articole Toate articolele