Ultima oră
VIDEO | Rapid - Universitatea Craiova 0-1, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Ivan deschide scorul VIDEO | Rapid - Universitatea Craiova 0-1, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Ivan deschide scorul
E gata! Vedeta FCSB nu mai pleacă în această vară! MM Stoica aruncă bomba: ”E peste toţi care au fost!”

E gata! Vedeta FCSB nu mai pleacă în această vară! MM Stoica aruncă bomba: ”E peste toţi care au fost!”
Florin Maxim vrea ca elevii săi să joace pentru fani. ”Tribuna e dornică şi vrea să vadă spectacol” Florin Maxim vrea ca elevii săi să joace pentru fani. ”Tribuna e dornică şi vrea să vadă spectacol”
Luis Rubiales neagă faptul că la Federaţia Spaniolă de Fotbal s-ar fi comis nereguli Luis Rubiales neagă faptul că la Federaţia Spaniolă de Fotbal s-ar fi comis nereguli
VIDEO | ”Spiritul şi atitudinea sunt importante”. Bogdan Andone reuşeşte un miracol la Botoşani VIDEO | ”Spiritul şi atitudinea sunt importante”. Bogdan Andone reuşeşte un miracol la Botoşani
Alexandru Musi, anunţ despre revenirea la FCSB. ”Eu vreau să joc, atâta tot” Alexandru Musi, anunţ despre revenirea la FCSB. ”Eu vreau să joc, atâta tot”

Roma - ŢSKA Sofia 0-0. Italienii se împiedică pe teren propriu şi nu reuşesc să profite de semieşecul CFR-ului cu Young Boys

Europa League Publicat pe 29 oct 2020
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38108/19569400/2/roma-cska.jpg
AS Roma nu a reuşit să treacă pe teren propriu de ŢSKA Sofia, scor 0-0, într-un meci din Grupa A din Europa League, Rezultatul o avantajează pe CFR Cluj, care se menţine pe primul loc în grupă.
 
Italienii s-au chinuit 90 de minute cu ŢSKA, fără să reuşească să marcheze. Iar atunci când au reuşit să trimită mingea în plasă, prin Smalling, în debutul meciului, golul a fost anulat pentru un ofsaid.
 
Fanii Romei aflaţi faţa televizoarele au mai tresărit cu siguranţă în minutul 33, la faza la care Mkhitaryan a luat la ţintă transversala, însă şi bulgarii au avut ocaziile lor, arătând ca o nucă tare. 
 
După pauză, ŢSKA s-a retras şi mai mult, dar a încercat să-i surprindă pe contraatac pe italieni. Nu a reuşit să o facă, la fel cum nici Roma nu a găsit calea spre gol. S-a terminat în cele din urmă 0-0, rezultat care nu avantajează pe moment pe niciuna din cele două echipe.
 
Învingătoare în primul meci, 2-1 cu Young Boys, Roma se află pe locul 2, după CFR Cluj. Italienii au 4 puncte, la fel ca şi românii, însă CFR are un golaveraj superior (3-1) faţă de 2-1. Joia viitoare, cele două echipe se vor întâlni la Roma, în timp ce Young Boys, egala campioanei României în această seară (1-1) o va înfrunta pe ŢSKA.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Europa League

Ultimele articole Toate articolele