Ultima oră
Vestea pe care toţi fanii FCSB-ului o aşteptau! Revenire de senzaţie pentru derby-ul cu Rapid Vestea pe care toţi fanii FCSB-ului o aşteptau! Revenire de senzaţie pentru derby-ul cu Rapid
Răzvan Bureleanu a anunţat un nou parteneriat. „Investiţia în copii, garanţia unui viitor mai bun al societăţii noastre şi al fotbalului românesc” Răzvan Bureleanu a anunţat un nou parteneriat. „Investiţia în copii, garanţia unui viitor mai bun al societăţii noastre şi al fotbalului românesc”
Constantin Budescu, OUT de la Farul Constantin Budescu, OUT de la Farul
S-a schimbat arbitrul pentru FCSB - Rapid! Kovacs, „retrogradat” după Barcelona - PSG. Cine va fi la centrul partidei de pe „Arena Naţională” S-a schimbat arbitrul pentru FCSB - Rapid! Kovacs, „retrogradat” după Barcelona - PSG. Cine va fi la centrul partidei de pe „Arena Naţională”
Scoţienii au făcut anunţul! Ianis Hagi, pe picior de plecare: „Pare inevitabil” Scoţienii au făcut anunţul! Ianis Hagi, pe picior de plecare: „Pare inevitabil”
Curăţenie totală la Universitatea Craiova după venirea lui Gâlcă! Doar 5 jucători sunt de neatins Curăţenie totală la Universitatea Craiova după venirea lui Gâlcă! Doar 5 jucători sunt de neatins

Româncele şi-au aflat adversarele din primul tur al turneului de mare şlem de la Roland-Garros

Tenis Publicat de Daian Cutu pe 25 mai 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38122/21135851/1/roland-garros.jpg

Jucătoarele de tenis Irina Begu, Sorana Cîrstea şi Ana Bogdan şi-au aflat, joi,adversarele din primul tur de la Roland Garros.

Begu, favorită 27, va juca în primul tur cu sportiva Anna Bondar, din Ungaria.

Sorana Cîrstea, cap de serie 30, va evolua în primul tur cu italianca Jasmine Paolini.

Tot în primul tur, Ana Bogdan va evolua cu Caty McNally, din SUA.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Tenis

Ultimele articole Toate articolele