Ultima oră
Fiul lui Narcis Răducan va juca în Superliga, după despărţirea de CSA Steaua Fiul lui Narcis Răducan va juca în Superliga, după despărţirea de CSA Steaua
Karolina Muchova, prima semifinalistă la Roland Garros Karolina Muchova, prima semifinalistă la Roland Garros
Philipp Otele, primul transfer al verii la CFR Cluj. ”S-a antrenat şi a răspuns pozitiv” Philipp Otele, primul transfer al verii la CFR Cluj. ”S-a antrenat şi a răspuns pozitiv”
Plecări în masă de la Leicester, după retrogradarea în Championship Plecări în masă de la Leicester, după retrogradarea în Championship
Mesajul preşedintelui FIFA pentru Farul, campioana României: ”Acest titlu nu ar fi fost obţinut fără munca asiduă” Mesajul preşedintelui FIFA pentru Farul, campioana României: ”Acest titlu nu ar fi fost obţinut fără munca asiduă”
OFICIAL | Adrian Ursea a semnat cu o formaţie din liga a treia din Elveţia OFICIAL | Adrian Ursea a semnat cu o formaţie din liga a treia din Elveţia

România a obţinut un loc 10 şi un loc 11 în prima zi a Mondialelor de scrimă pentru Juniori şi Cadeţi de la Plovdiv

Sporturi Publicat de Daian Cutu pe 1 apr 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38128/21083369/1/scrima.jpg

Scrimerii români au debutat sâmbătă la ediţia 2023 a Campionatelor Naţionale pentru Juniori şi Cadeţi de la Plovdiv, din Bulgaria. Cea mai bună comportare a zilei au avut-o Vlad Covaliu (locul 10) şi Radu Niţu (locul 11) în proba de sabie masculin juniori.

În prima zi a competiţiei de la Plovdiv, România a fost reprezentată în concursul individual de sabie al juniorilor, atât la feminin, cât şi la masculin.

În concursul masculin au intrat tricolorii Casian Cîdu, Vlad Covaliu, Mihnea Enache şi Radu Niţu. Dintre aceştia, Radu Niţu şi Vlad Covaliu s-au calificat în optimi, unde au fost eliminaţi. Radu Niţu a pierdut la americanul Colin Heathcock (11-15), iar Vlad Covaliu a fost învins de italianul Marco Mastrullo (9-15).

În clasament, Vlad Covaliu a terminat pe locul 10, iar Radu Niţu pe locul 11.

În competiţia feminină a junioarelor, la sabie, la start s-au aliniat 127 de sportive, printre ele numărându-se patru sabrere tricolore: Catinca Dumitru, Anastasia Fusea, Alexandra Mitruş şi Ilinca Pantiş.

Dintre acestea, cea mai bună performanţă a obţinut-o Catinca Dumitru, care a fost învinsă în 16-imi de turcoaica Erbil Nisanur, cu 15-8, şi a ocupat locul 21 în clasamentul final.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Sporturi

Ultimele articole Toate articolele