Ultima oră
Costel Gâlcă l-a revitalizat pe Andrei Ivan, iar fostul antrenor al Craiovei nu s-a abţinut: ”Asta e cartea de vizită!”

Costel Gâlcă l-a revitalizat pe Andrei Ivan, iar fostul antrenor al Craiovei nu s-a abţinut: ”Asta e cartea de vizită!”
Elias Charalambous a anunţat echipa unde vrea să antreneze: ”Am câştigat titlul de campion, aş merge!”

Elias Charalambous a anunţat echipa unde vrea să antreneze: ”Am câştigat titlul de campion, aş merge!”
Box | Saul "Canelo" Alvarez şi-a păstrat titlul unificat la categoria supermijlocie Box | Saul "Canelo" Alvarez şi-a păstrat titlul unificat la categoria supermijlocie
Lionel Messi intră în istoria MLS după ce a oferit cinci pase decisive şi un gol în meciul cu New York Red Bulls Lionel Messi intră în istoria MLS după ce a oferit cinci pase decisive şi un gol în meciul cu New York Red Bulls
Ladislau Boloni, atac la adresa arbitrajului după înfrângerea suferită în duelul cu Rennes: ”Nu ştiu dacă să urlu, să plâng sau să râd” Ladislau Boloni, atac la adresa arbitrajului după înfrângerea suferită în duelul cu Rennes: ”Nu ştiu dacă să urlu, să plâng sau să râd”
Cristiano Ronaldo, de neoprit! Starul portughez a marcat o triplă pentru  Al Nassr

Cristiano Ronaldo, de neoprit! Starul portughez a marcat o triplă pentru Al Nassr

România ar putea pierde organizarea EURO 2020. Reacţie oficială de la UEFA!

Fotbal Internațional Publicat de Daian Cutu pe 3 nov 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/19573267/2/astaaaa.jpg

Pandemia a dat peste cap lumea fotbalului, iar UEFA caută soluţii pentru a disputa Campionatul European de anul viitor în condiţii de maximă siguranţă. În acest context, România are şanse să piardă organizarea competiţiei.

UPDATE marţi, 3 noiembrie: UEFA a reacţionat după dezvăluirile celor de la Le Parisien şi a spus că, pentru moment, nu există un proiect oficial pentru schimbarea gazdelor EURO 2020. Totuşi, varianta organizării într-o singură ţară nu e exclusă: "Momentan, nu există nicio schimbare faţă de ce a spus preşedintele Aleksander Ceferin la jumătatea lunii octombrie. UEFA plănuieşte Euro 2020 exact cum era iniţial. Nu există un plan B acum. Monitorizăm situaţia şi aşteptăm. Totuşi, nu excludem posibilitatea ca Euro 2020 să nu se mai dispute în 12 ţări, ci în 11. Sau în opt, în cinci ori chiar într-o singură ţară", e mesajul trimis de biroul de presă al forului european.

În prezent, 12 ţări ar trebui să găzduiască meciuri, dar oficialii forului continental vor să mute toată competiţia în Rusia, care a găzdui cu succes Campionatul European din 2018.

Cei de la Le Parisien scriu că ruşii sunt pregătiţi să susţină singuri toată competiţia şi au depus o solicitare oficială, chiar înaitne că turneul să fie mutat pentru anul 2021.

mail-share icon Email
viewscnt