Ultima oră
VIDEO | Corvinul - Mioveni, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Gazdele au marcat de două ori în trei minute VIDEO | Corvinul - Mioveni, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Gazdele au marcat de două ori în trei minute
Cine va arbitra partida care poate decide campioana din Superliga, Sepsi - Universitatea Craiova Cine va arbitra partida care poate decide campioana din Superliga, Sepsi - Universitatea Craiova
Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei
Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR” Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR”
Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal" Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal"
VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile! VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile!

România câştigă cu China şi se califică la turneul final al Cupei Mondiale de Polo, de la Los Angeles

Sporturi Publicat de Daian Cutu pe 7 mai 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38128/21117560/1/polo.jpg

Naţionala de polo a României a învins duminică, la turneul de la Berlin, reprezentativa Chinei, scor 18-9, obţinând astfel calificarea la turneul final al Cupei Mondiale de la Los Angeles.

Tricolorii au încheiat grupa A pe locul I, în urma rezultatelor 15-4 cu Iran, 19-5 cu Kazakhstan şi 16-7 cu Noua Zeelandă, astfel că a disputat meciul de baraj pentru calificarea cu echipa de pe locul 2 din grupa B, China. În celălalt meci de baraj joacă, duminică seară, Germania şi Kazakhstan.

Conform regulamentului, primele două clasate în fiecare grupă joacă încrucişat pentru cele două locuri calificante la turneul final al Cupei Mondiale (Los Angeles, 30 iunie – 2 iulie), la care sunt deja calificate Grecia, Ungaria, Italia, Serbia, Spania şi SUA.

Finalistele Cupei Mondiale de la Los Angeles vor obţine şi calificarea la Campionatul Mondial din 2024, de unde primele patru clasate vor ajunge la JO de la Paris.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Sporturi

Ultimele articole Toate articolele