adplus-dvertising
Ultima oră
VIDEO | Jucătorul dorit în trecut de Gigi Becali la FCSB a făcut spectacol! ”Dubla” reuşită de atacant VIDEO | Jucătorul dorit în trecut de Gigi Becali la FCSB a făcut spectacol! ”Dubla” reuşită de atacant
Dezvăluiri halucinante despre cum merg lucrurile la naţionale. Cătălin Cîrjan: ”A fost supus unor abuzuri şi umilinţe, pentru că nu s-a transferat unde i-au zis” Dezvăluiri halucinante despre cum merg lucrurile la naţionale. Cătălin Cîrjan: ”A fost supus unor abuzuri şi umilinţe, pentru că nu s-a transferat unde i-au zis”
Decizia luată de Daniel Opriţa, după înfrângerea cu Oţelul. ”O să am o discuţie cu conducerea” Decizia luată de Daniel Opriţa, după înfrângerea cu Oţelul. ”O să am o discuţie cu conducerea”
UEFA a sancţionat mai multe cluburi după incidente şi nereguli la meciurile din cupele europene
UEFA a sancţionat mai multe cluburi după incidente şi nereguli la meciurile din cupele europene
EXCLUSIV | Radu Banciu a dat verdictul! Cel mai slab jucător al naţionalei României. ”Este dintr-o generaţie care trebuia să dispară! Nu a făcut absolut nimic” EXCLUSIV | Radu Banciu a dat verdictul! Cel mai slab jucător al naţionalei României. ”Este dintr-o generaţie care trebuia să dispară! Nu a făcut absolut nimic”
VIDEO | Oţelul - CSA Steaua 3-2. Gălăţenii au obţinut o victorie mare, după ce au tremurat serios în a doua parte VIDEO | Oţelul - CSA Steaua 3-2. Gălăţenii au obţinut o victorie mare, după ce au tremurat serios în a doua parte

România, meci-test cu Georgia înainte de Cupa Mondială de Rugby

Rugby Publicat pe 14 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38220/21056996/1/rugby-1.jpg

Naţionala de rugby a României va disputa în luna august şi un al doilea meci de pregătire în vederea participării la Cupa Mondială de Rugby ce are loc în Franţa, în perioada 8 septembrie - 28 octombrie.

Stejarii vor întâlni eterna rivală, Georgia, într-o partidă programată  pe 12 august, la Tbilisi. Ambele echipe vor participa la competiţia din Hexagon, România aflându-se în Grupa B, în timp ce Georgia se află în Grupa C, cu Ţara Galilor, Australia, Fiji şi Portugalia.

De asemenea, România va avea ca adversar în pregătirea pentru Cupa Mondială, Italia, componentă a Turneului celor 6 Naţiuni, partida urmând să aibă loc în Italia, pe 19 august, locaţia şi ora de începere urmând să fie comunicate ulterior.

Avem nevoie de meciuri puternice în care echipa să crească şi să concretizeze toată pregătirea intensă care va fi în lunile următoare pentru participarea la Cupa Mondială. După Italia, am reuşit să avem şi acest meci cu Georgia, un meci care, ca întotdeauna, se anunţă extrem de puternic. Dincolo de rivalitatea sportivă între cele două echipe este un respect câştigat pe teren de-a lungul anilor, este un fair-play care stă la baza valorilor rugbyului. Ne bucurăm că vom avea aceşti adversari care ne vor forţa să dăm ce e mai bun, să ne depăşim limitele pentru a putea merge cât mai bine pregătiţi la Cupa Mondială”, a declarat Alin Petrache, preşedintele Federaţiei Române de Rugby.

La Cupa Mondială de Rugby, România se află în Grupa B şi va debuta pe 9 septembrie cu Irlanda, la Bordeaux, apoi va juca pe 17 septembrie, cu Africa de Sud (Bordeaux), pe 30 septembrie cu Scoţia (Lille) şi pe 8 octombrie cu Tonga (Lille).

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rugby

Ultimele articole Toate articolele