Ultima oră
Gigi Becali, declaraţie de senzaţie după ce FCSB a câştigat titlul: „Plec la Liverpool. Merg în locul lui Klopp” Gigi Becali, declaraţie de senzaţie după ce FCSB a câştigat titlul: „Plec la Liverpool. Merg în locul lui Klopp”
VIDEO | Oţelul - Hermannstadt, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Gălăţenii au deschis scorul în primele minute VIDEO | Oţelul - Hermannstadt, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Gălăţenii au deschis scorul în primele minute
Nu este CFR Cluj! Risto Radunovic a anunţat echipa la care va juca din sezonul viitor Nu este CFR Cluj! Risto Radunovic a anunţat echipa la care va juca din sezonul viitor
VIDEO | Gloria Buzău - CS Mioveni 1-0. Formaţia lui Andrei Prepeliţă face un salt imens către promovare VIDEO | Gloria Buzău - CS Mioveni 1-0. Formaţia lui Andrei Prepeliţă face un salt imens către promovare
VIDEO | Leo Messi înscrie pe bandă rulantă la Inter Miami VIDEO | Leo Messi înscrie pe bandă rulantă la Inter Miami
Bomba momentului în războiul dintre CSA şi FCSB: „Am înţeles că va reveni la Steaua!” Bomba momentului în războiul dintre CSA şi FCSB: „Am înţeles că va reveni la Steaua!”

România s-a calificat în finala competiţiei de handbal feminin de la FOTE, după semifinala cu Olanda

Handbal Publicat de Daian Cutu pe 28 iul 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38126/21268919/1/ro-han-foe.jpg

Naţionala de handbal feminin junioare a României a învins, scor 32-20 (15-7), reprezentativa Olandei, în semifinalele de la FOTE Maribor 2023.

În faza grupelor, România a obţinut doar victorii şi s-a calificat în semifinale de pe primul loc. Tricolorele mici au învins cu 29-23 Slovenia, cu 34-23 Polonia şi cu 34-28  Norvegia.

În cea de-a doua semifinală, tot vineri, se vor duela Franţa şi Polonia, iar câştigătoarea va fi adversara României în finala FOTE Maribor 2023.

Finalele pentru medalii vor avea loc sâmbătă.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Handbal

Ultimele articole Toate articolele