Ultima oră
NEWS ALERT | Cu cine ne mai prezentăm la EURO? Încă un "tricolor" s-a accidentat NEWS ALERT | Cu cine ne mai prezentăm la EURO? Încă un "tricolor" s-a accidentat
LIVE VIDEO | Corvinul - Şelimbăr 1-1, în direct la Prima Sport 1! Hunedorenii reuşesc egalarea LIVE VIDEO | Corvinul - Şelimbăr 1-1, în direct la Prima Sport 1! Hunedorenii reuşesc egalarea
A fost numit arbitrul duelului dintre Real Madrid şi Bayern A fost numit arbitrul duelului dintre Real Madrid şi Bayern
Mihai Stoica a remarcat un jucător de la CFR Cluj! ”Stă bine de tot la cifre” Mihai Stoica a remarcat un jucător de la CFR Cluj! ”Stă bine de tot la cifre”
Ionel Ganea a reacţionat după declaraţiile lui Gigi Becali! "Când încasezi 0-10 în cupele europene" Ionel Ganea a reacţionat după declaraţiile lui Gigi Becali! "Când încasezi 0-10 în cupele europene"
Record de cereri de înscriere pentru maratonul de la Londra 2025 Record de cereri de înscriere pentru maratonul de la Londra 2025

România U19, foarte aproape de calificarea la Campionatul European! Victorie mare în faţa Croaţiei U19

Fotbal Internațional Publicat de Răzvan Cîrceag pe 26 mar 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/20652171/2/romaniau19.png

România U19 a bifat un succes important în faţa Croaţiei, scor 2-1, în Turul de Elită, şi a făcut un pas mare spre calificarea la Campionatul European U19 din această vară.

Georgia – Islanda este astăzi, iar dacă islandezii nu vor reuşi să obţină victoria, de la 16:30, tricolorii vor fi calificaţi!

Chiriţoiu a fost cel care a deschis scorul pentru România U19, în minutul 9. Croaţia a egalat în 27 prin Speljak, iar Rareş Ilie a stabilit scorul final în minutul 73. 

România are 2 victorii şi este prima în grupa 4 din Turul de Elită, având 6 puncte. Croaţia are 3, iar Islanda şi Georgia 0.

Echipele de start la Croaţia U19 - România U19

  • Croaţia: Kolic - Cvijanovic, Perkovic, Bradaric, Soldo - Vidovic, Rak, Lusavec - Spelijak, Frigan, Stojkovic  
  • Selecţioner: Josep Simunic 
  •  
  • România: R. Popa (cpt.) - Pîrvulescu, Coubiş, Dănuleasă, Pantea - Pandele, L. Mihai - Hofman, R. Ilie, Andronache - Chiriţoiu  
  • Rezerve: Mitrovic, Gergely, Doru, Tănasă, N. Popescu 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri