Ultima oră
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV

România U19 - Slovacia U19 0-1. ”Tricolorii” ratează în minutul 90+5 calificarea la barajul pentru Cupa Mondială

Echipa nationala Publicat de Ovidiu Neacşu, de Daian Cutu pe 24 iun 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/20752077/1/yxnopwyynzdhzjc3zgq3nzgyzdexy2nlzdrlztlkndljodi3-thumb.jpg

Reprezentativa României a fost învinsă, vineri, cu scorul de 1-0, de selecţionata Slovaciei, în ultimul meci din grupa A din cadrul Campionatului European under 19.

Slovacii, gazdele competiţiei, au marcat în minutul 90+5, prin Griger.

În primele două confruntări, tricolorii au fost învinşi cu 2-1 de Itallia şi tot cu 2-1 de Franţa.

România a încheiat grupa pe ultimul loc, fără puncte. Franţa, primul loc (9 puncte) şi Italia, locul doi (6 puncte), s-au calificat în semifinale. Slovacia, locul trei, cu trei puncte, va juca un play-off pentru CM under 20 din 2023.

România - Slovacia 0-1 (Griger 90+5), live text pe PrimaSport.ro. Echipele de start:

  • România: R. Popa (cpt.) - Coubiş, Gergely, Dănuleasa, Pîrvulescu - Pandele, Ciuciulete - Doru Andrei, Radaslavescu, R. Ilie - Chiriţoiu
  • Slovacia: Hrdina - Micuda, Kosa, Ujlaky, Kopasek - Halabrin, Oravec, Holly - Gazi, Jambor (cpt.), Sliacky

Minutul 90+8: Fluier final! Slovacia câştigă cu 1-0, iar România ratează accederea la barajul Cupei Mondiale.

Minutul 90+5: GOL Slovacia! După o respingere ca urmare a unui corner, mingea revine la Griger, care cu toată opoziţia lui Popa reuşeşte să înscrie.

Minutul 69: Robert Popa are o intervenţie providenţială, la execuţia cu capul expediată de Holly.

Minutul 57: Dănuleasa încearcă o execuţie periculoasă, dar nu reuşeşte să pună presiune pe portar, care prinde fără emoţii.

Minutul 44: Contrar cursului jocului, slovacii puteau da lovitura, pe fondul unei erori a defensivei noastra. Balonul s-a scurs însă prin faţa buturilor lui Robert Popa.

Minutul 40: Doru Andrei a fost aproape de gol. Mijlocaşul a şutat în forţă, iar Hrdina a prins cu emoţii, în doi timpi.

Minutul 25: Ilie a tras din marginea careului, dar portarul Hrdina a prins fără prea mari probleme execuţia jucătorului de la Rapid.

Minutul 12: Combinaţie foarte bună între Rareş Ilie şi Andreas Chiriţoiu. Mingea ajunge aproape de careul mic, dar arbitrul a ridicat fanionul pentru offside.

Minutul 1: A început partida!

-------------------------------------

România U19 a pierdut ambele partide din grupa A de calificare, de la Campionatul European, cu acelaşi scor 2-1. Însă ”tricolorii” mici au arătat un fotbal destul de bun în ambele partide, dar mai presus de toate au arătat determinare, iar ţinând cont şi de valoarea adversarelor, rezultatele nu au fost rele. În ambele partide România a fost foarte aproape să termine la egalitate.

De cealaltă parte, Slovacia U19, gazda competiţiei a fost zdrobită de Franţa, cu 5-0 în primul meci şi a pierdut 1-0 cu Italia. Dacă împotriva ”Les Bleus” au jucat extrem de slab cu Italia au avut chiar şansa de smulge un punct.

”Tricolorii” au un golaveraj de -2 şi ar avea nevoie doar de un rezultat de egalitate pentru a termina grupa pe locul 3 şi a ajunge la baraj cu locul 3 din grupa B. În timp ce slovacii au neapărată nevoie de victorie deoarece au un golaveraj de -6. 

Ce echipă ar putea întâlni România U19 la barajul de calificare

Primele 2 locuri din ambele grupe vor juca în semifinalele Campionatului European şi se vor califica automat la Cupa Mondială U 20 din Indonezia. Iar a cincea echipă calificată se va afla după duelul dintre ocupatele locului 3, din cele două grupe. 

Naţionala României se poate întâlni cu Serbia U19, în cazul în care sârbii remizează sau câştigă, dar nu au un golaveraj mai bun decât al Israelului. ”Tricolorii” se mai pot întâlni cu Austria, dacă aceştia o înving pe Serbia şi au şanse mici să se întâlnească Israelul, care cel mai probabil va termina pe locul 2. 

Echipa probabilă a României U19:

  • România U19: R. Popa - Coubiş, Gergely, Dănuleasa, Pantea, Pandele, Radaslavescu - S. Bodişteanu , R. Ilie,  L. Andronache 
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri