Ultima oră
VIDEO EXCLUSIV | Veste excelentă pentru CFR Cluj în finalul acestui sezon. „Cu siguranţă va veni mai repede” VIDEO EXCLUSIV | Veste excelentă pentru CFR Cluj în finalul acestui sezon. „Cu siguranţă va veni mai repede”
Jaqueline Cristian, victorie de răsunet la Madrid! Succes contra unei câştigătoare de grand slam Jaqueline Cristian, victorie de răsunet la Madrid! Succes contra unei câştigătoare de grand slam
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?
VIDEO | Dinamo - FC Voluntari 0-0, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start VIDEO | Dinamo - FC Voluntari 0-0, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start
Veste cumplită primită de Daniel Niculae, după ce a fost pus sub urmărire penală: „Pedeapsa este îndreptată spre maximum!” Veste cumplită primită de Daniel Niculae, după ce a fost pus sub urmărire penală: „Pedeapsa este îndreptată spre maximum!”
O nouă mutare senzaţională a Barcelonei, după ce l-a convins pe Xavi să rămână. Catalanii i-au pus suma pe masă jucătorului O nouă mutare senzaţională a Barcelonei, după ce l-a convins pe Xavi să rămână. Catalanii i-au pus suma pe masă jucătorului

România va întâlni Ungaria în play-off-ul Billie Jean King Cup. Partida va avea loc în noiembrie. UPDATE: Irina Begu s-a retras de la naţională

Tenis Publicat pe 19 iun 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38122/20742899/1/billie-jean-king-cup.jpg

Echipa feminină de tenis a României va întâlni Ungaria, în Play-off-ul Billie Jean King Cup, conform tragerii la sorţi de joi.

Meciul va avea loc în 11-12 noiembrie 2022, în România. Echipa care va câştiga această întâlnire, va juca, în 2023, în Calificările Billie Jean King Cup pentru un loc la Turneul Final de anul viitor.

UPDATE duminică (19 iunie), ora 18:06: La câteva zile de la tragerea la sorţi, Irina Begu (31 de ani, locul 44 WTA), unul dintre pionii de bază ai naţionalei pregătite de Horia Tecău, a luat decizia să se retragă. Din cauza accidentărilor a hotărât Begu să spună la revedere echipei feminine de FED Cup.

Am decis să mă retrag din echipa de Fed Cup. Am luat această decizie de ceva timp, dar acum o anunţ oficial. O spun cu părere de rău, dar sunt mândră de tot ce am făcut. Au fost nişte ani extraordinari şi mă bucur că am putut ajuta echipa de Fed Cup.

Este o generaţie nouă, cred că sunt sportive extraordinare care vor ajuta echipa la fel de mult cum am făcut-o noi.

Am înaintat în carieră, trebuie să-mi selectez mult mai bine turneele. Problemele de sănătate pe care le-am întâmpinat anul trecut şi-au spus cuvântul, încă o fac. Încerc să dau întotdeauna 100% atunci când merg la un turneu. Acesta este un motiv important”, a declarat Irina Begu. 

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Tenis

Ultimele articole Toate articolele