Ultima oră
Alexis Sanchez va pleca de la Inter Milano în această vară Alexis Sanchez va pleca de la Inter Milano în această vară
VIDEO | Petrolul - FC Botoşani 1-1, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Irobiso egalează rapid VIDEO | Petrolul - FC Botoşani 1-1, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Irobiso egalează rapid
Becali îl vrea şi a primit un salariu dublu: ”I-a făcut o ofertă concretă” Becali îl vrea şi a primit un salariu dublu: ”I-a făcut o ofertă concretă”
”O reuşită importantă”. Elias Charalambous, elogiat în presa natală ”O reuşită importantă”. Elias Charalambous, elogiat în presa natală
Vitalie Damaşcan revine în Superliga. ”Era o clauză între noi” Vitalie Damaşcan revine în Superliga. ”Era o clauză între noi”
Revenire de senzaţie la Universitatea Craiova. Ar putea intra cu Rapid Revenire de senzaţie la Universitatea Craiova. Ar putea intra cu Rapid

România, victorii pe linie în prima zi a Campionatelor Mondiale

Noutăți Publicat pe 17 nov 2018
mail-share icon Email

La Sala Polivalentă din Cluj-Napoca au debutat întrecerile Campionatelor Mondiale de futnet pentru seniori. Echipa naţională a României a repurtat numai victorii în această zi. Ioan Creţ a debutat la simplu cu o victorie în grupe contra reprezentantului Poloniei, scor 2-0 (11-6, 11-7).

La dublu, formaţia noastră a învins Franţa cu 2-0 (11-6, 11-8). La triplu, formaţia tricoloră a obţinut deja calificarea în grupele principale, după victoriile cu SUA 2-0 (11-2, 11-4), respectiv Ungaria 2-0 (11-6, 11-6).

La proba de triplu, băieţii noştri merg în grupele principale, unde vor întâlni Cehia şi Polonia sau Columbia. O victorie în aceste meciuri ne-ar asigura calificarea în semifinale.

La Brno, în Cehia, în 2016, România a cucerit o medalie de argint la simplu, prin Georgel Bobiş. La dublu am ocupat locul 4, iar la triplu am fost pe 5.

Campionatele Mondiale de futnet se văd pe Look Sport, câte patru ore în fiecare zi.

mail-share icon Email
viewscnt

Noutăți

Ultimele articole Toate articolele