Ultima oră
Lando Norris l-a învins pe Max Verstappen pe circuitul de la Miami şi a obţinut prima victorie în Formula 1 Lando Norris l-a învins pe Max Verstappen pe circuitul de la Miami şi a obţinut prima victorie în Formula 1
Neluţu Varga, decizie finală cu privire la Tachtsidis 
Neluţu Varga, decizie finală cu privire la Tachtsidis
VIDEO | Dan Petrescu, ”săgeţi” către foştii antrenori de la CFR. ”Dacă eram eu mai aveam doi la acest nivel” VIDEO | Dan Petrescu, ”săgeţi” către foştii antrenori de la CFR. ”Dacă eram eu mai aveam doi la acest nivel”
VIDEO | ”Trebuie să consolidăm ce am făcut bine”. Rapid e fără victorie în play-off, dar Bogdan Lobonţ vede părţile bune VIDEO | ”Trebuie să consolidăm ce am făcut bine”. Rapid e fără victorie în play-off, dar Bogdan Lobonţ vede părţile bune
Şumudică a depistat marea problemă de la Rapid, după înfrângerea cu CFR Cluj. „Asta se întâmplă peste tot în lume” | EXCLUSIV Şumudică a depistat marea problemă de la Rapid, după înfrângerea cu CFR Cluj. „Asta se întâmplă peste tot în lume” | EXCLUSIV
VIDEO | AS Roma – Juventus Torino 1-1. Derby-ul rundei din Serie A s-a  terminat indecis VIDEO | AS Roma – Juventus Torino 1-1. Derby-ul rundei din Serie A s-a terminat indecis

Românul care a asistat la meciul anului în box anunţă o super gală la Bucureşti

Box Publicat pe 29 oct 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38221/21364132/1/396493026-6823185011084452-3660730266588803539-n.jpg

Marius Vasile Niţă a fost unul dintre puţinii românia care au asistat la meciul dintre Tyson Fury şi Francis Ngannou.

Campionul mondial WBC la categoria grea, Tyson Fury, l-a învins pe fostul luptător UFC Francis Ngannou printr-o decizie împărţită, în Arabia Saudită, într-un meci în care nu s-a disputat niciun titlu şi care a fost aproape de a produce una dintre cele mai mari surprize din box, relatează Reuters.

Fury, deţinătorul neînvins al uneia dintre cele mai prestigioase centuri din acest sport, a evitat la limită o primă înfrângere în faţa unui adversar de 37 de ani care nu mai boxase niciodată la nivel profesionist, dar care a parcurs cele 10 runde cu siguranţă.

Marius Vasile Niţă a postat un mesaj pe pagina sa de Facebook în care a anunţat o super gală de box la Bucureşti.

”Nu aveam cum să ratez cel mai important meci de box al momentului dintre Francis Ngannou (Campionul Mondial al greilor din UFC) şi Tyson Fury (Campionul Mondial neînvins din box-ul profesionist).

Un moment unic în viaţă să poţi fi prezent la un astfel de eveniment, urmărit de toată planeta.

O atmosferă incendiară şi organizare de excepţie în Arabia Saudită la Riyadh.

WBC a fost liga care a supervizat confruntarea celor care au fost denumiţi ”cei mai duri luptători ai planetei”.

În calitate de promotor internaţional, recunoscut de  WBC, vă anunţ că pe data de 10 noiembrie 2023 va fi un eveniment unic în ţara noastră.

La Centrul Sportiv ”Apollo" din Bucureşti va fi DYNASTY KOMBAT -"Regalul Artelor Marţiale de Contact din România" unde, în Main Event vom avea ocazia să îl vedem într-o confruntare pe reguli de box profesionist, pe Campionul nostru, Alexandru "The Bomber" Niţă împotriva unui boxer din America de Sud-Venezuela.

Aştept cu nerăbdare să mă revăd cu voi la DYNASTY KOMBAT, pe 10 noiembrie 2023 la Centrul Sportiv Apollo, începând cu ora 19:00”, a anunţat Marius Vasile Niţă pe pagina sa de Facebook.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Box

Ultimele articole Toate articolele