Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

Romelu Lukaku, aproape de un transfer record în Premier League! Anunţul presei italiene

Premier League Publicat de Andrei Ionascu pe 4 aug 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38266/20339372/1/profimedia-0594257547.jpg

Internaţionalul belgian Romelu Lukaku, atacantul echipei Inter Milano, este aproape de un transfer la formaţia engleză Chelsea Londra, în schimbul unei sume record pentru Serie A, circa 130 de milioane de euro, anunţă presa italiană.

Chelsea a făcut deja o ofertă de peste 100 de milioane de euro, potrivit Gazzetta dello Sport şi Corriere dello Sport.

Romelul Lukaku (28 de ani) a înscris 24 de goluri în ultima ediţie din Serie A. Mai are contract cu Inter Milano, campioana Italiei, până în vara anului 2024.

Inter Milano are mare nevoie de fonduri, pentru a depăşi criza financiară pe care o traversează. Preşedintele clubului, chinezul Steven Zhang, l-ar putea vinde pe atacantul belgian, dacă Chelsea va înainta o ofertă de 130 de milioane de euro.

Deocamdată, gruparea londoneză propune circa 100 de milioane de euro plus fundaşul lateral spaniol Marcos Alonso, în schimbul lui Lukaku.

Dacă transferul se va realiza, Romelu Lukaku va deveni cel mai scump fotbalist vândut de un club italian, depăşind transferul francezului Paul Pogba, cedat de Juventus Torino la Manchester United, în 2016, pentru 105 milioane de euro.

Romelu Lukaku a mai jucat la Chelsea între 2013 şi 2017, marcând 87 de goluri în 166 de partide.

Sursa foto: profimediaimages.ro

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Premier League

Ultimele articole Toate articolele