Ultima oră
Scoţienii au făcut anunţul! Ianis Hagi, pe picior de plecare: „Pare inevitabil” Scoţienii au făcut anunţul! Ianis Hagi, pe picior de plecare: „Pare inevitabil”
Curăţenie totală la Universitatea Craiova după venirea lui Gâlcă! Doar 5 jucători sunt de neatins Curăţenie totală la Universitatea Craiova după venirea lui Gâlcă! Doar 5 jucători sunt de neatins
Guvernul american va despăgubi gimnastele care au fost victimele lui Larry Nassar Guvernul american va despăgubi gimnastele care au fost victimele lui Larry Nassar
Moment inedit în Conference League! A primit două cartonaşe galbene,dar nu a fost eliminat Moment inedit în Conference League! A primit două cartonaşe galbene,dar nu a fost eliminat
Transferul lui Florinel Coman în Qatar, din ce în ce mai criticat: „Acolo te duci când ai 34-35 de ani” Transferul lui Florinel Coman în Qatar, din ce în ce mai criticat: „Acolo te duci când ai 34-35 de ani”
Răzvan Lucescu, mesaj categoric după eliminarea din Conference League: „Nu am fost la nivelul la care trebuia” Răzvan Lucescu, mesaj categoric după eliminarea din Conference League: „Nu am fost la nivelul la care trebuia”

Romelu Lukaku s-a accidentat din nou, dar are şanse mari să fie apt pentru Cupa Mondială din Qatar

Inter Publicat pe 31 oct 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38291/20905058/1/profimedia-0733529566.jpg

Atacantul belgian de la Internazionale Milano, Romelu Lukaku, a suferit o ”entorsă la coapsa stângă” la mai puţin de o săptămână după revenirea în competiţie, a anunţat, luni, clubul din Serie A.

El a mai fost accidentat şi a stat departe de teren de la sfârşitul lunii august.

Jucătorul de 29 de ani va trebui ”reevaluat în zilele următoare”, potrivit clubului său: deocamdată prezenţa sa la Cupa Mondială din Qatar nu este pusă sub semnul întrebării.

Din cauza accidentării, Lukaku va rata marţi întâlnirea lui Inter cu Bayern Munchen din Grupa C a Ligii Campionilor. Sunt şanse ca el să nu poată juca nici în meciul de duminică împotriva lui Juventus.

Miercuri, Lukaku a revenit, înscriind în victoria cu 4-0 în faţa celor de la Viktoria Plzen, care a calificat Inter în optimile Ligii Campionilor.

Lukaku a marcat patru goluri la Cupa Mondială din Rusia 2018, în care Belgia a ocupat locul trei.

mail-share icon Email
viewscnt

Inter

Ultimele articole Toate articolele