Ultima oră
VIDEO | PSG - Borussia Dortmund, astăzi, de la ora 22:00, în direct la Prima Sport 1! Parizienii, în continuare favoriţi VIDEO | PSG - Borussia Dortmund, astăzi, de la ora 22:00, în direct la Prima Sport 1! Parizienii, în continuare favoriţi
Andrei Prepeliţă se întoarce în Superliga. "Mă simt extenuat, nici n-am putut să mă bucur” Andrei Prepeliţă se întoarce în Superliga. "Mă simt extenuat, nici n-am putut să mă bucur”
Marcel Ciolacu, spectator la promovarea echipei din localitatea natală Marcel Ciolacu, spectator la promovarea echipei din localitatea natală
Un cunoscut antrenor s-a oferit să vină la Dinamo dacă retrogradează. ”Îmi plac lucrurile cu un grad ridicat de dificultate” Un cunoscut antrenor s-a oferit să vină la Dinamo dacă retrogradează. ”Îmi plac lucrurile cu un grad ridicat de dificultate”
VIDEO | Sărbătoare la Buzău cu artificii! Gloria revine în prima ligă după 15 ani! VIDEO | Sărbătoare la Buzău cu artificii! Gloria revine în prima ligă după 15 ani!
VIDEO | Gloria Buzău - Unirea Slobozia 3-0. Cele două formaţii se vor duela în sezonul viitor al Superligii VIDEO | Gloria Buzău - Unirea Slobozia 3-0. Cele două formaţii se vor duela în sezonul viitor al Superligii

Ronaldo Deaconu a explodat de nervi la declaraţii: „Inventat! Viciere de rezultat. Băieţii plâng!”

Superliga Publicat de Răzvan Cîrceag pe 29 nov 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20485692/1/gaz-metan-medias-farul-constanta-liga-1-casa-pariurilor-29-11-2021-3.jpg

Gaz Metan Mediaş şi Farul Constanţa au remizat, 1-1, la capătul unui meci nespectaculos, dar cu un final incendiar. Confruntarea a fost transmisă în direct pe Look Sport şi platforma online PrimaPlay.ro.

Adrian Petre a simulat la ultima fază şi a obţinut un penalty, pe care Jefte Betancor l-a transformat fără probleme. Imediat după fluier s-a creat un scandal imens, cu acuze foarte dure din partea Gazului. 

„Nu controversat, inventat. În seara asta putem să vorbim de o viciere de rezultat. Trebuia să avem trei puncte muncite, nu a fost niciun punct de contact, a căzut pur şi simplu. Mi-aduc aminte că CSA Steaua a avut la baraj, când a promovat, a fost aceeaşi fază. Nu l-a atins nimeni.

E foarte mare dezamăgirea, am dat totul pe teren. Dacă mergem în vestiar, băieţii plâng, sunt supăraţi. Nu e posibil să pierzi în halul ăsta. Dacă erau mai buni ca noi, le strângeam mâna. Dar în seara asta meritam cele trei puncte.

Am făcut o partidă bună din punct de vedere al atitudinii, ceea ce ne-a lipsit la Mioveni, am întâlnit un adversar foarte bun, care nu şi-a creat multe ocazii. Am reuşit să marcăm şi este, cum am spus, o viciere de rezultat”, a spus Ronaldo Deaconu. 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele